dimarts, 2 de març del 2010

Comença el 41è Torneig Social Ateneu Colón 2010.

Si vols jugar un torneig històric dels pocs que queden i el Campionat de Catalunya Per Equips, et deixará amb gana, fés un mos dels bons participant al 41è Torneig Social Ateneu Colón 2010. Joan Fontanillas buscará llur tercera victòria consecutiva per igualar récords, Carles Godesard desitja un triomf per complir amb l´història de l'entitat i encara no savem res sobre si Jordi Sabater podrá multiplicar-se per èsser a 2 llocs a l'hora. Un Torneig amb moltes incògnites per resoldre i les que vindrán...


01. Local de joc: Club d’escacs Ateneu Colon, C/. Pujades 107, 08005 Barcelona. http://www.ateneucolon.org

02. Dates i horaris: Dissabtes matí del 13 de març al 15 de maig a les 10:30 h.

03. Sistema de joc: S’aplicarà el sistema suïs (amb el programa informàtic Swiss Manager), formant un únic grup de 8 rondes els dissabtes al matí a partir del 13 de març a les 10:30 hores. Els dies de joc seran: 13, 20, 27 de març, 10, 17 i 24 d’abril, 8 i 15 de maig. Els dies 3 d’abril i 1 de maig no hi haurà ronda.

04. Ritme de joc: Les partides es jugaran a 1 hora 15 minuts per jugador més increment de 30 segons per jugada. Seran eliminats els jugadors que no es presentin a la primera ronda, sense avís previ.

05. Desempats: El sistema de desempat es sortejarà en finalitzar el torneig, essent possible les següents opcions: Bucholz brasileny, Puntuació Progressiva acumulativa i Sonnemborg-Berger.

06. Premis:
1er. premi: Una paletilla de pernil + Trofeu.
2on premi: Trofeu.
3er premi: Trofeu.
4rt premi: Trofeu.
5è premi: Trofeu.
Detalls per a tots els jugadors.
Últim classificat: Una botifarra negra.
Es farà l'entrega de premis al finalitzar l'última ronda.

07. Inscripcions:Per telèfon: Carles Godesard (615 941 930), Joan Lorda (659 529 581), Jordi Sabater (634 997 257 de 19 a 22 hores). Per correu electrònic: ateneucolon@gmail.com indicant que és per al 41è Social Ateneu Colon, el nom, cognoms i telèfon de contacte.

11 comentaris:

Unknown ha dit...

Noi, a veure si jugues que després van dient que els socials estan descafeinats...

Jordi Sabater ha dit...

Perdó no es la meva intenció infravalorar els triomfs dels altres. Però has de reconèixer que guanyar el social Sant Martí amb Lluís Sanchez, té més mérit que guanyar-lo sense ell. Era això, perdó no volia ofendre. Per un altre banda, sempre he participat i perque ara potser no pugui, no significa res especial que no sigui el merder que porto a sobre, je, je.

Unknown ha dit...

No, si no ho deia per tu. Així doncs no jugaràs, veig... Weno, què hi farem. Per cert, tu creus que posposaran l'entrega dels trofeus 08, 09 i entregaran els del 10? Queda una mica estrany.

Alejandro Darias Mateos ha dit...

Óigame Saba, apúntese, que mis asesores me recomendaron meterme en este torneo para enterrar mis fantasmas del Match de la Deportividad...

Que luego me tengo que gastar una pasta en pagarles las sesiones de psicología en bravas en el Tomás...

Unknown ha dit...

De momento somos seis. Supongo que la cosa mejorará...

Jordi Sabater ha dit...

He dit "potser no pugui", espero anar-hi vull jugar, no tingueu cap dubte.

Anònim ha dit...

Espero q este social sea mejor q el del año pasado pues se retiro gente y ademas el nivel era bastante bajo

Anònim ha dit...

Tan bajo que lo ganaste tú, ¿no, listillo?. Saba censura a éstos impresentables o mejor rastréalos y sabrás quiénes son. Aunque no creo que haga falta ya nos los imaginamos...

Iván Martinez (socio Jupiterista)

Unknown ha dit...

Para mi el Social Colón, el del Sant Martí o el del Diagonal Mar, por poner ejemplos, son auténticos campeonatos del mundo porque cualquier persona puede jugarlos. A priori tienen más mérito que Linares (¡hala!) porque allí si note invitan no puedes ganarlos. Si luego hay gente que no quiere o no puede jugar estos sociales es su problema y no desluce nada. Además, la difusión que se hace de ellos para que la gente tenga la oportunidad de jugarlos es cada vez mayor gracias a internet.
Pero ya que comparamos, el Social Colón 2009 fue más fuerte que el 2008 y el 2008 más fuerte que el 2007. Lentamente va al alza. También hay grupos del por equipos más fuertes que otros y nadie se obsesiona con la diferencia de nivel.
Prefiero que el torneo sea tan fuerte que no tenga opciones de ganarlo. Pero si acaba siendo asequible pues a jugar igual. Qué se necesita para que el torneo no sea bajo? Un MC? 10? Un MI? Eso del nivel "bajo" es relativo y me divierte que intentéis pinchar con el tema. Comentarios así, chinchones pero sin faltar, no los censuro eh? Lo digo porque parece que ahora las polémicas derivan hacia Sabaman y Monluis...

Unknown ha dit...

¿Dije Monluis? Quería decir Monpablo...

Jordi Sabater ha dit...

¡Yo no quiero chinchar a nadie! ¡Catulo no me metas en tus polémicas involuntarias! Je, je.