divendres, 12 de desembre del 2008

Guanyadors concurs


Els guanyadors del concurs de les 3000 entrades son els següents. A la categoria d'escaquistes: Monpablo que va fer una descripció mil·limètrica i molt "diver" de les fotos. Felicitats, has guanyat una pel·lícula del grup Monty Python així et descollonaràs de riure amb la família y amics. A la categoria "no escaquistes": el premi queda desert perque la persona guanyadora no s'ha identificat. Crec qui ets però si no dónes la cara no hi ha premi maca. Això no és una secta de la tinguis que patir quelcom dolentot. Així que rien titi. Dono les sol·lucions per si algú no les ha vist. Foto 1: Karjakin (que va fer unes patètiques simultànies a la cega a Barcelona), Ponomariov i Topalov celebrant un gol "der Beti". Foto 2: Aronian que té una maneta molt extranya. Foto 3: És un fake (fals, relatiu a un muntatge fotogràfic) on surten George W. Bush substituint a Hitler i José Maria Aznar (Ansar pel amics) substituint a Francisco Franco. Quin fàstic que hem feu criminals, per això us ridiculitzo. Fins la propera i no oblideu que apendre dels errors del passat ajuda a fer un present i un futur millor, encara que alguns no vulguin. Ja s'ho farán.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

frio, frio... maco.
saludos

Jordi Sabater ha dit...

Parece que quieres jugar anónimo pero si quieres que yo juegue deberá ser limpiamente y en igualdad de condiciones. Yo pongo fotos y doy pistas, asi que tu deberías dar pistas si quieres que juegue (foto no claro). Ah y un premio también por supuesto.

Unknown ha dit...

creo que no siempre se ha juzgado bien a aznar ya que a pesar de hacer tantas cosas malas y de reirse de todos los españoles tan solo por dos palmaditas en la espalda de sus intimos americanos. aznar es lo mas grande que jamas tendra este pais para tirar como residuo fecal....con perdon de los residuos...ji ji ji saluditos

Jordi Sabater ha dit...

Elvis eres el Rey de los comentarios, je, je.