dimecres, 24 de desembre del 2008

Una secció pel Sant Martí i Bon Nadal a quasi tothom


L´altre dia estàvem debatent quina secció sería ideal per l´entitat i a qui la teníem que demanar, si al Pare Noël (René Angelil) o bé als Reis (Mags, és clar). En Ricard deia que era millor que fós federable (esport) pel tema de les subvencions, per demanar espais nous i per atreure gent jove. D´altres proposàven que la secció fós el més diferent possible a els escacs per aconseguir desconnectar i a més a més atreure gent diferent. Jo mentre no sigui xuclat per la nova secció, ho trobo bé. He fet una enquesta (no vinculant) per que poseu llur opinió. A veure que surt, je, je.


Per un altre banda vull felicitar les festes a tothom que segueix aquest blog, a les seves famílies i a la resta del món també. Bé a excepció dels fills de puteta que van matant i/o fent patir dolor a els companys de planeta. Foteu-vos i molt. Per la resta, amor, salut i "peles". I un petó.

3 comentaris:

alf ha dit...

Pues yo no me imagino a Imperioso y a Catulo en Danzas varias

Anònim ha dit...

¡Por eso vote parchís!

Unknown ha dit...

Yo ya juego habitualmente con dado, así que lo tengo claro. De todas formas, si sale adelante lo de danzas varias, intentaré convencer a Alf y yo me apuntaré a la sección de "Fotografía y Vídeo":-)