dimarts, 14 d’abril del 2009

Enquestes: Qui és? i Qué passará?


Ja hem tornat de les festes de Setmana Santa amb la mona que engreixa i els ninos extranys que agraden als nostres fillols o filloles. Ara és el moment de fer un repàs de les dues enquestes que han preocupat al poble de Catalunya aquests dies, però anem a poc a poquet. La primera preguntava si calia comprar-li un telèfon mòvil al Sr. Ricard Llerins i aquests han estat els resultats. 6 persones han dit que no cal fer-ho ja que és molt important respectar l'incompatibilitat entre l'ésser humà Ricard i la màquina esclavitzadora que sóna quan ets al WC. Vist així, home doncs sí, xato. 3 persones han dit que, el millor és que s'adapti als nous temps i ja está. 9 persones (guanyadors) han dit que en Ricard tingui un mòvil només durant la disputa del Campionat de Catalunya per equips, on és tant necessari, però respectant la llibertat Lleriniana, la resta de l'any. Perfecte. I 6 persones no ténen idea de quí és. A la foto superior podeu veure al Sr. Llerins, que és principalment una llegenda del Club d'Escacs Sant Martí i l'home que porta més feina a sobre de la nostra entitat. Ara ja saveu qui és aquest crack, que a més a més es un ésser humà collonut. Mercès per tot Ricky, maco. I visca les plantes!!!



La segona enquesta ja era més de la broma, encara que ara que hi penso, potser no fa gens de gràcia en cas de desastre perico. Però encara hi ha esperança. 15 persones creien que l'Espanyol de futbol masculi baixará a 2a Divisió i es consumará la tragèdia. Però increïblement, 13 persones han dit que hi haurá miracle de Santa Rita i la parròquia perica es quedará a 1a Divisió. Curiosament només 2 persones han quedat indiferents al destí del club (encara) barceloní. Moltes mercès a tothom per llur participació i molt atents perque aviat tindrem noves sorpreses al "Planeta de Saba".

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Clonemos a Ricard!!!

Batman y Coco Chanel

Jesús ha dit...

no entendi nada, pero te tengas buen día

Jordi Sabater ha dit...

¡Hola Jesus Maria!. Es que en Catalunya tenemos una lengua propia, el Català y de vez en cuando ocurren éstas cosas. Aquí tenemos la suerte de aprender a ser bilingües desde pequeños, lo que es una ventaja. Nuestra lengua es muy musical y espero que te aficiones un poquito a ella. De hecho el blog iba a ser en Català pero como tengo lectores que no la usan demasiado, pues cambié de idea. Una abraçada ben gran.

Jordi Sabater ha dit...

Mas o menos venia a decir que le compraramos a Ricard Llerins (nuestro alma mater, en el Sant Martí)un teléfono móvil. Pero solamente durante el Campeonato de Cataluña por equipos(que es la competición más importante del año a nivel de clubs en Catalunya), pues él no desea tener un móvil por convicción moral. Se hizo una encuesta y esas cosas raras que hago yo, je, je. La otra encuesta hablaba sobre el R. C. D. Espanyol de fútbol(segundo equipo más popular de la ciudad de Barcelona tras el Barça), dónde la gente ha dividido su voto entre los que creen que descenderá de categoría y los que aún tienen fe. Saludos majete.