diumenge, 1 de juny del 2014

Record-man Oscar i el Saba de les 6 copes

Oscar Ruiz ha inaugurat el seu palmarés al XIè Torneig Actiu Sant Martí 2014, al vèncer amb solvència i una puntuació de 8 de 9 possibles. Felicitats!!!

El matí ha estat molt divertit i amb molta emoció de cara a la resta de premiats. Mentre els nens corrient i saltàven feliços per la sala, en Beto feia 6'5 punts per ser sots-campió i jo mateix 6 punts per cloure tercer de la general. El desempat em va afavorir per devant del Campió de l'edició 2013, Carlos Espinosa i d'un brillant David Poyato, que també van fer 6 punts. En David ja és una realitat i ha tombat entre d'altres, jugadors tant poderosos com l'Andrés Rojas, en Carles Pascual o en Josep Gomez. Poca broma!!!

En Josep precisament és el Campió veterà i l'Oriol Ramírez el de peques. Congratulations to two!

Per altra banda, la tarda va veure el final dramàtic del II Circuit Ràpid Diagonal-Mar 2014. El duel entre jo mateix i el meu perseguidor Javier Planella va resultar una barreja d'encerts de bon veure i errades neo-catastròfiques. Finalment vaig poder mantenir el lideratge per 1 punt!!!, buffff, sustito sustete. En Javier va ser sots-campió i l'Iván tercer absolut per devant d'un guerriller Carles Godesard. Quasi tothom va guanyar un trofeu ja que l'organització repartia 21 distribuïts així: 5 proves x 3 de pòdium + 6 absoluts repartits en 3 de pòdium, més el millor no federat (Martin Beck), més 2 trams d'Elo (Antonio Pérez i Antonio Rios).

Així doncs, per un dia deixeu-me presumir amb els 5 trofeus Dim + el tercer lloc de l'Actiu. I es que ahir va nèixer un nou home, un nou Superheroi per un nou temps amb calçotets per sobre dels pantalons: el Saba de les 6 Copes, je, je.