dijous, 27 de desembre del 2012

Congrés, Ripollet i bones festes!!!

Arribem als darrers dies de l'any i s'han disputat els dos torneigos que clouen la participació "oficial" i per cert, amb éxit.

Divendres es va jugar la darrera Prova del I Circuit Ràpid del Congrés 2012, on Francisco Javier Ramón va aguantar l'enbrenzida d'en Beto Moreno per proclamar-se primer campió de la competició. Gran crónica i fotos al blog del nostre estimat Roger Salvo www.axiomargs.blogspot.com , així com fantástica feina de tot el club. Us animo a continuar l'any vinent!!!


Diumenge ens vam desplaçar un equip del Sant Martí (Norberto Moreno, David Alberto Martinez, Javier Rios i Jordi Sabater) cap a Ripollet on el jove Club d'Ecacs Ripollet liderat per l'Eloi, va tenir el detall de pensar en nosaltres a l'hora d'organitzar el seu I Torneig de Nadal de Ràpides per Equips 2012. Els equips adversaris eren: Ripollet "A" i "B", Vilafranca, Congrés, Badia, Comtal i Tona. Beto a la taula 1 (6'5/7) brillava com sempre. Jo a la 2 (4/7) vaig deixar escapar dues partides guanyades i no vaig "robar" cap, així que no la cag... tant com creia Ninin al matí: "Quina cara de son tens, tio", em va dir. A la taula 3, en David amb 5/7 va fer una bona actuació, mentre a la taula 4 en Javier Rios (4/7) competia amb mi per ser "l'ancla" de l'equip, je, je. Ens ho vam passar molt bé i estem molt agraïts a tos els membres del Ripollet per convidar-nos (ho tindrem present) així com animar-vos a continuar endavant amb els projectes de futur. Segur que será lluminós!!!  Aquí us deixo alguns resultats de la competició i us desitjo bones festes a tothom!!!

Classificació (pódium):
1) Ripollet "A": 21 punts (28)
2) Sant Martí: 19'5 punts
3) Comatal: 18'5 punts


Resultats directes Sant Martí (Sistema Olímpic):

1a Ronda: Derrota  1'5-2'5 (Ripollet "A")
2a Ronda: Victòria  4-0 (Vilafranca)
3a Ronda: Victòria  3-1 (Ripollet "B")
4a Ronda: Victòria  3-1 (Congrés)
5ena Ronda: Victòria  3-1 (Badia)
6ena Ronda: Empat    2-2 (Comtal)
7ena Ronda: Victòria  3-1 (Tona)

2 comentaris:

Roger Salvo ha dit...

Moltes gràcies Jordi, per les teves amables paraules. De ben segur que l'any vinent, si jugues més tornejos del circuit, lluitaràs pel podi final.

Estem molt satisfets de com ha anat aquest 1r Circuit de Ràpides del Congrés. Però no hagués estat el mateix sense la gran aportació i col•laboració de tants jugadors del Sant Martí, motes gràcies a tots, heu estat els grans animadors de la competició.

Et desitjo un profitós any 2013, però... "que la fuerza te acompañe" que pinta fotut.

Una abraçada, amic.

Jordi Sabater ha dit...

Estimat amic, mercès per les teves paraules. Ha estat un plaer jugar 3 proves del circuit i espero que l'any vinent no tindré tanta mala sort i podré venir a les 6, o les que feu!!!

Bon any 2013 de tot cor també per a tú, els teus i els companys del Congrés.

Amb il.lusió!!!