divendres, 28 de desembre del 2012

Joan Carles I aconsegueix l'independència!!!


Notícia de darrera hora: el Rei Joan Carles I (perdó, Juan Carlos I) s'ha fartat de tant merder polític i ha decidit "treballar" per aconseguir la concòrdia i un futur millor per a tots, catalans no bilingües inclosos (algú hi haurá). Com que Juanqui no es posava en marxa feia temps (23-F) i está una mica arrovellat, s'ha posat un xandall a lo FIDEL CASTRO JUAS JUAS i després de practicar diversos esports crema-torrons caga-tionats com el patinatge (foto) o el tir a l'elefant subvencionat, ha aconseguint un estat de forma que ja voldria en Marichalao o el mismíssim Iñaki fugint amb les butxaques plenes de coses amb números.

L'anomenat "Plan Borbón 2014" consistirá en donar l'independència a la Nació-País pero encara no Estat de Catalunya (amb il.lusió) i a canvi per compensar al "estado", entre d'altres càstigs, executará amb espanta-sogres a tots els feixistes per així millorar l'imatge d'Espanya al món. Ja que la llista de condemnats és llarga, posaré només un exemple del terrible poder borbònic: a Marianico el corto Rajoy li caurán 40 anys de penitència com a imitador de Don Pimpón-gay  a qualsevol pel-lícula de Pedro Almodóvar.  L'excepció será l'indultat Josep Piqué, únic PePero que va criticar una miqueta els crims del franquisme a Catalunya Ràdio. Borbon-Man the best.

Catalunya com agraïment acceptará a l'amic Juanqui com a NOU REI DE CATALUNYA fins la seva abdicació en favor de Froilán (alias Simba) de Tots els Sants. L'éxit del "Plan Borbón 2014", no será pas per manca d'ajuda, doncs...

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.