dilluns, 28 de maig del 2012

Joaquim Pujal "May Feivourit"

Dan-dan-dang-dan-dan-dang; tu-ru-tu-ru-run. Un imparable Joaquim Pujal (5'5/6) lidera amb solvència el IXè Torneig Actiu Sant Marti 2012; ell es "May Feivourit" per la victòria final. Andrés Rojas (Luck soy tu padre), Jordi Sabater (Tricampió semi-calb) i Josep Gomez (Campió al 2008) amb 4'5 punts també tenen opcions si fan una matinal ideal. Els "tapats" David Vivancos i Javier Rios (4 punts) tindrán bon calendari per fer-se veure a dalt just a la fi del campionat. A la classificació de joves peluts sots-16, David Poyato (2 punts) té clar avantatge sobre Érik Pascual (1 punt), però qui sap què pasará. Per altre banda vam rebre la calurosa visita d'en Roger Salvo que amablement va aguantar les meves teories filosófiques sobre les tortures als finals de partida; gràcies maco. Així doncs, aquest dissabte es dicta sentència al ja famós Torneig Actiu Sant Marti, mundialment conegut com les semi-ràpides de pensar. Emparellament dimecres a les 12h 30' al teu blog preferit, és clar.

Classificació Provisional (6 de 9 rondes):

1. Joaquim Pujal: 5'5 punts
2. Andrés Rojas Fernández: 4'5 punts
3. Jordi Sabater: 4'5 punts
4. Josep Gomez: 4'5 punts
5. Javier Rios: 4 punts
6. David Vivancos: 4 punts
7. Fernando Poyato: 3'5 punts
8. Xavier Valera: 3 punts
9. Andrés Hinarejos: 3 punts
10. Jonathan Aranguiz: 3 punts
11. Alejandro Layunta Villarejo: 3 punts
12. Carlos Fuentes: 3 punts
13. Luis Antequera: 3 punts
14. David Alberto Martinez: 2 punts
15. Carlos Vigier: 2 punts
16. Alexandre Layunta Marquina: 2 punts
17. Joan Salgado: 2 punts
18. David Poyato: 2 punts
19. Andreu Rojas Roldán: 1'5 punts
20. Érik Pascual: 1 punt
21. Aneta Kaczmarska: 1 punt
22. Alex Checa: 1 punt
23. Laura Domenech: 0 punts
24. Norberto Moreno: 0 punts (Com busca el títol al Social Colón no arriba a temps)
25. José Manuel Fernández: 0 punts

2 comentaris:

Roger Salvo ha dit...

Hola Jordi,

Vaig ficar "cullerada" al "post mortem" de la teva última partida que vas guanyar amb molta solvència. Jo deia que tenies la possibilitat de canviar torres i arribar a un final d'alfils de diferent color amb quatre peons de més, i tu pensaves que la línea que vas jugar, intentant de donar mate amb la torre i l'alfil, era més interessant.

Com sempre va ser un plaer parlar amb tu, i a més, els dos teníem raó. Jo pensava en clau seguretat i tu en clau maniobra brillant.

El proper dissabte, a totes, que encara pots quedar campió!

Salutacions

Jordi Sabater ha dit...

Gràcies maco! De fet tú tens més raó que jo, només que de vegades vull trobar el meu propi camí, un camí deferent dels altres en posicions "especials". Per passar a l'història será, je, je. Una abraçada!!!