dimecres, 14 de setembre del 2011

Social Colón Ràpid i 8ena Prova Circuit Sant Martí



Passem a comentar els dos Torneigs amb caliu que es van disputar els darrers dies:

-El dissabte dia 11 de setembre (Diana Nacional de Catalunya) vam anar en Javi Rios, en Beto Moreno i jo a la nova seu del Colón a gaudir amb els nostres amics coloneros del Social de Ràpides 2011. En mig de les meves bromes tennístiques sobre Rafa Nadal, l'altre Rafa (Miralles) amb 7'5 de 8 va guanyar el campionat. Amb molt de plaer i diversió vaig quedar segon (invicte) amb 6'5. Vaig estar a prop d'endurme la famosa Triple Corona Colonera, però en Rafa va ser el millor del matí. El crack colonero Marc Urgel amb 6 punts fora el tercer a la classificació i Beto, quart amb 5'5 punts. L'atac de mat amb entrega de torre sobre el rei d'un jugador de la classe de Beto, va ser la meva millor partida. En Javi va estar bé, tot i que encara li manca rodatge al haver començat la pretemporada (sisè amb 5 punts). Aquest és el Palmarés d'aquesta edició:

1. Rafael Miralles: 7'5 punts
2. Jordi Sabater: 6'5 punts
3. Marc Urgel: 6 punts
4. Norberto Moreno: 5'5 punts
...
Campió infantil: Álex Albert 3'5 punts
Sots-Campió infantil: Marcel Claramunt 3 punts.
Mercès Fina per l'aperitiu tant bo i original!!! (con palomitas de cine, je, je)


-Per altra banda ahir dimarts i 13 (Uuuuuhhhh!!!) vam organitzar la 8ena (de 10) Prova del Circuit Ràpid Sant Martí amb algunes novetats. Primera victòria parcial de la temporada per a Beto (6 de 7 mentre escoltava: "Ja era hora!") que es col-loca líder amb 2 puntets més a la general que Luis Sánchez (segon ahir amb 5 punts). Tercer també amb 5 punts l'Eric Sánchez i gran quart lloc (5 punts) per l'Elena Casset. Brillant en les darreres rondes tot i els efectes de la calor que m'estàven fent patir una mica quan et veia. L'Andrés hinarejos amb el seu vuité lloc suma 1 importantíssim punt de cara a la classificació de veterans (en té 2 per 1 de Ferrer). 20 participants tot i el poder del Barça-Milan té molt mérit. La 9ena Prova será el dimecres 19 d'octubre, on podrem gaudir del duel Luis-Beto pel títol i el d'en Pau-Molaneitor pel tercer lloc del calaix. Encara que qui sap els miracles que póden passar encara.

Classificació 8ena Prova:

1. Beto Moreno: 6 punts
2. Luis Sánchez: 5 punts
3. Eric Sánchez: 5 punts
4. Elena Casset: 5 punts
5. Pau Castillo: 4'5 punts

La general en breu a la columna de l'esquerra i a http://www.elblogdelosmon.blogspot.com/

6 comentaris:

Lestrade ha dit...

¿A qué se debe que Carles Godesard aparezca con 1/2 punto menos e Iván Pérez con 1/2 más?

Gracias...

Por ke? ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Donovan ha dit...

¿Diana ha vuelto y se ha vuelto nacionalista? ¿Dónde está Ham Tyler? ¿Y Willie? Me han cogido en pelotas y en el Caribe y ya ni me acuerdo cómo se saboteaban los ovnis de los visitantes.

Con lo tranquilo que yo estaba haciendo chiquichiqui con la Doctora Parrish...

Jordi Sabater ha dit...

Donovan, te has equivocado de blog ésto no es la serie "Els Visitants". Lestrade puedes preguntar a la organización el viernes por la noche.

Al otro/otra no busquéis cosquillas, porque el dia que me cabree en serio, os rastreo y a ver que hago con esa información en una comisaria. ¿De acuerdo?

He dicho...

El Señorito ha dit...

¡¡Como esta el servicio!!

La lagarta Diana ha dit...

Aquí hay una confusión. Yo no soy la Diana Nacional de Catalunya, sino la Diana del planeta Lagartario, que conquistará la Tierra al fin.

Mmmm Donovan, yo te pongo más que esa humana rubia Parrish con mi lengüita bífida. Vente a mi platillo volante que yo sí que soy una lagarta de verdad. Tengo un rayo de partículas Driax que te pondrá a cien.

Me voy a comer un ratoncito de campo mientras...