dissabte, 7 de maig del 2011

Diana Ruth Lopez Campiona del IV Torneig Actiu Femení Sant Martí 2011




Aquest matí s'ha disputat el IV Torneig Actiu Femení Sant Martí 2011 en sessió de matí y format de lligueta de 8 jugadores a 7 rondes. Encara que han mancat algunes noies més per reeditar l'excelencia participativa d'altres anys, el torneig ha estat igual de xulo en relació a combativitat i qualitat del joc. L'ambient ha tornat a ser fantástic i molt agraït d'organitzar, ja que les jugadores han demostrat el bon rollo de sempre, cosa que ens anima a tornar-lo a fer l'any vinent. The winner is Diana Ruth López Atay (foto) de La Passió d'Esparraguera amb 6 punts de 7 posibles, en una matinal molt igualada. En segon lloc s'ha classificat la santmartinenca Sandra Escobar (amb 5'5 punts) que liderava la prova amb molta força fins que l'Ariadna Moreno l'ha frenat una mica en una gran partida (única derrota de Super-Sandra que ha fet un mega-torneig). Tercera posició per Karla Medina de l'Uga també amb 5'5 punts, i quart lloc per Yolanda Castillo (4 punts) que ha realitzat alguns dels moviments més espectaculars del campionat, concretament un 7.Axb7 increïble contra l'Ariadna (cinquena amb 3 punts) que m'ha deixat bocabadat. Sisè lloc per l'Ana Maria Vargas, guanyadora de l'edició anterior, que s'ho estava passant tant bé que no ha tret l'esperit mega-guerrer que la fa temible. Tancant la taula, les valentes Lidia Rondoní (1 punt) i Paula Bello, que no han tingut por d'enfrontar-se amb unes cracks com les abans esmentades. Moltes felicitats!!!






Evidentment totes han rebut obsequis, simbol de l'auténtic esperit d'amistat del que aquest torneig gaudeix i que el fa molt especial. Agraïr les fantástiques fotos-lumíniques d'en Roger Salvo que podeu veure al seu blog: http://www.axiomarsg.blogspot.com/ i les d'en Javi Rios que aviat podrem veure a la web del club http://www.cesantmarti.com/ així com l'impagable treball d'en Ricard Llerins, Joan Fontanillas i Ariadna Moreno. Us deixo les dades totals i fins l'any que vinent!!!



Clasificació Final:


1. Diana Ruth López: 6 punts


2. Sandra Escobar: 5'5 punts [16'75 Sonnen]


3. Karla Medina: 5'5 punts [13'75 Sonnen]


4. Yolanda Castillo: 4 punts


5. Ariadna Moreno: 3 punts [6'5 Sonnen]


6. Ana Maria Vargas: 3 punts [4 Sonnen]


7. Lidia Rondoni: 1 punt


8. Paula Bello: 0 punts






Also Starring (Espero no deixar-me ningú): David Vivancos, Miguel Ángel Marquez, Érik "el niño simultaneador", Oscar Rondoní y la encantadora mama de la Paula.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Buen artículo, y también el de Roger sobre el tema.

imperioso ha dit...

Mínimo te falta una also starring...

Jordi Sabater ha dit...

¿Quién? No caigo...

imperioso ha dit...

R.F.

Jordi Sabater ha dit...

¿Roger Federer? jejejje