divendres, 12 de febrer del 2010

Projecte "tu ajudes" de Caixa Tarragona.


El Club d'Escacs Sant Marti s'ha presentat al projecte "tu ajudes" de Caixa de Tarragona, on les entitats sense ánim de lucre com la nostra son votades per obtenir subvencions que recolzin els seus projectes socials; el nostre és un d'ells. De tot cor agraïm si ets client de la mateixa, t'informes a www.caixatarragona.com/tuajudes/ i ens dónes suport votant per nosaltres www.tuajudes.com/votat/0924 del 1 de març fins el 15 d'abril. La elecció no suposa cap cost económic al votant. Posaré un enllaç a la columna de l'esquerra per les vostres votacions. Com deia el clàssic : "Moltes mercès noble baró, jo de vós no menys esperava".

4 comentaris:

Roger Salvo ha dit...

Señor Sabater,
Los Santos suelen salir en las estampitas con un circulo luminoso sobre sus cabezas. Usted por el contrario, en la foto, luce sobre su ilustre cabeza un signo de prohibición. ¿Le delata el subconsciente? Hágaselo mirar señor Sabater.
Suerte y humor,

Jordi Sabater ha dit...

Anda pues si jeje. Un abrazo Roger.

Unknown ha dit...

El nimbo santurrón no le cuadraba a Jordi, que está hecho un diablillo...

Anònim ha dit...

Dieisbitielno!!

com dirien en rus els grans camarades Anatoli Iévguenevich Karpov i Gari Kímovich Kasparov l'ós de Bakú, o d'altres com Beliavski, Korchnoi, Kramnik o Spaski... tobarich Sabaterovich no ssabiamos de essta tu verrtiente de Santo Gual Permanent...

Una abraçada

I salutacions a Joan Guinjoan Fradera, durant molts anys veí meu, a veure si s'anima i trenca la ratxa negativa...

Greymaroon