dilluns, 24 de novembre del 2014

Super-Beto arrasa amb tothom!!!

El nostre amic Norberto Moreno està tancant l'any de manera brillant amb les victòries al VIIIè Circuit Ràpid Sant Martí 2014 i ni més ni menys que al XXXIIè Social Clàssic Sant Martí 2014...

La victòria del Circuit va ser molt ajustada, ja que el gran favorit (Oscar Ruiz) no podia comparèixer a la darrera Prova per defensar la seva ventatja sobre en Beto, en Pablo i l'Albert Ezquerro. Aquest darrer es va endur la Prova i va pujar al podi, mentre en Beto quedava per davant d'en Pablo en un podi on només hi havia lloc per tres, encara que s'ho mereixèssin quatre.

La victòria al Social absolut ja ha estat una bomba per a molts ja que el triomf en duel directe sobre l'Oscar el va col.locar líder a l'espera d'altres resultats que, finalment es van produïr. "La sorpresa" no va ser tant segons el meu parer, ja que quan et diuen massa vegades que tens sort, és que alguna cosa fas molt bé.

Així doncs llarga vida al gran Beto que ara passará uns mesos a Perú amb part de la seva família i quan torni será rebut amb aplaudiments a l'aeroport. Com si fós una estrella del Barça, club que al nostre estimat amic l'encanta anar a veure quan juga al Camp Nou.

TREMOLA MAGNUS!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Beto és una mica el Julio Granda del Sant Martí. Un jugador humil, però de gran talent natural que ataca com ningú i que és capaç de calcular a gran velocitat. És d'aquells jugadors que si té el dia pot guanyar a qualsevol i, curiosament, sol tenir molts dies bons. Crec que no és exagerat dir que està marcant una època al club i que és un dels jugadors que més èxits ha aportat al Sant Martí, especialment, com a jugador de ritmes ràpids. Un crack i bona persona!

Jordi Sabater ha dit...

Beto és senzillament, un home noble i meravellòs. Així de fàcil...

Tal com ell fa les coses...

¡¡¡Grande Beto!!!