divendres, 28 de novembre del 2014

Barreja de notícies

Aquests dies hem viscut una gran barreja de notícies, força diferents però totes molt importants...

1) Magnus Carlsen ha defensat amb éxit el Títol Mundial contra un gran Anand que, però, li ha passat factura l'edat. El jove norueg retindrá la corona al menys fins al 2016, any on exposará el seu lideratge mundial de nou. Magnus té els 3 Títols Mundials corresponents als diversos ritmes més el número 1 de la llista Elo. I tot a l'hora. Felicitats!

2) Demà a les 19h 15' es disputa el XXXIIè Social de Ràpides Sant Martí 2014 amb entrega de premis inclosa dels 3 Socials, el Circuit Ràpid, el Grand Slam i dues plaques de super-soci. Ganxets, xerinola i fins el dia 13 de desembre, cloenda final amb el fantàstic Trofeu Fundació.

3) Una plaça queda lliure encara avui al pòdium del VIIè Grand Slam SantMartí 2014. Indiscutibles Oscar Ruiz (74'5 punts) i Norberto Moreno (64), només queda per conèixer qui será el tercer acompanyant a la foto amb lot de Nadal. Jordi Sabater (39'5) té una mica de ventatja devant d'en Josep Mª Vázquez (33) i d'en Luis Sánchez (32), però encara caldrá suar la cansalada una estona més.

Fins demà guys!!!