dissabte, 1 de febrer del 2014

Sopar II Premis SABA: 14 març!!!


Ja tenim data per l'entrega dels II Premis SABA 2013: será el divendres 14 de març al wok de l'any passat situat a la Gran Via de les Corts Catalanes tocant el carrer Cantàbria (Sant Martí). El sopar començará aproximadament a les 21h, encara que la gent que veniu de lluny (escolar i d'altres) arribareu una mica més tard i no passará res. Aquest any us desvetllaré alguns secrets del conclave...

Tres categories han estat resoltes amb una votació ràpida (fumata blanca), mentre que les altres dues "han patit" dues fumates negres abans de resoldre's a favor d'algú, ja que s'han produit uns triples empats molt emocionants. En aquests casos, tenim 3 possibles resolucions dels desempats:

1) Cessió de vot: S'inicia un debat amb arguments i un dels tres jutges cedeix el vot a un altre candidat. Sol passar quan un d'aquests dubtava molt en el seu vot i els altres dos, no.

2) Votar segones i terceres opcions: Els jutges han dubtat força (o gens) i es voten les segones i terceres opcions de cadascú per determinar el guanyador o guanyadora.

3) Ex-aequo: Es decideix mantenir el triple empat i es proclamen tres guanyadors.

4) Desert: Si el triple empat esdevé a 0 vots (improbable però no impossible) el premi queda desert per manca de mérits suficients dels representants de les candidatures.

Ens veiem i molta sort a tothom...