dilluns, 3 de juny del 2013

Carlos Espinosa Superstar!!!


Assolit!!! En Carlos Espinosa ha vençut merescudament al Xè Torneig Actiu Sant Martí 2013, després de patir devant l'empenta dels seus adversaris més directes, cosa que fa aquest triomf, un éxit total. A la setena ronda, el gran Fernando Poyato es va col.locar líder al guanyar-lo i podía semblar que l'experiència podia pesar en els moments crítics, però Carlos va aguantar, i mentre en Pablo Castillo derrotava al Fernando, ell es feia amb el sisé punt i deixava abans del desenllaç, la classificació top-4 així: Pablo Catillo i Carlos Espinosa (6 punts), i Andrés Rojas i Fernando Poyato (5'5 punts).

Un jugador del nivell de l'Andrés entrava en escena just a temps de repartir-se les garrofes, demostrant com de certa és la frase: "Solo los necios subestiman a un Campeón". Ningú ho va fer, però ja hi era dins dels duels pel Títol. Així doncs, un gran campió s'afegia a la festa final...

A la darrera ronda mentre en Fernando guanyava força ràpid a la taula 3 i afegia una enorme i emocionant pressió als candidats, les dues de devant estàven al límit tàctic, on un error es pagava car. En Carlos va vèncer mantenint els nervis d'acer i dosificant brillantment els seu temps, mentre l'Andrés amb grans destrets de temps refusava una valenta entrega de peça d'en Pablo, que va rebre un càstig excessiu pels mérits fets, quedant fora del pòdium. La promesa però que l'any vinent tindrá una nova oportunitat estava a l'aire. Així doncs el senyor Espinosa va entrar en la història del Torneig i del club al guanyar aquesta emocionant desena edició de les "Semi-ràpides de pensar". En Carlos, ara ja és Campió, ara ja és Superstar!!! Felicitats nano!!!

CLASSIFICACIÓ FINAL - Xè TORNEIG ACTIU SANT MARTÍ 2013:

1) Carlos Espinosa: 7 punts (Campió Absolut)
2) Fernando Poyato: 6'5 punts
3) Andrés Rojas: 6'5 punts
4) Pablo Castillo: 6 punts
5) Jordi Sabater: 5 punts
6) Josep Gomez: 5 punts (Campió Veterans)
7) Bernat Fuertes: 5 punts
8) Jonathan Aranguiz: 5 punts
9) Ricard Nadal: 4'5 punts
10) Joaquim Pujal: 4'5 punts
11) Javier Rios: 4'5 punts
12) Andrés Hinarejos: 4 punts
13) David Poyato: 4 punts
14) Raul Montoro: 4 punts
15) Alexandre Layunta: 4 punts
16) Pol Martinez: 4 punts (Campió Joves)
17) Iván Cano: 3'5 punts
18) Pere Climent: 2'5 punts
19) Toni Campanera: 2'5 punts
20) Norberto Moreno: 2 punts
21) Rafael Orts: 2 punts
22) Joan Salgado: 2 punts
23) José Ruiz: 2 punts
24) Luis Antequera: 2 punts
25) Erik Pascual: 1 punt
26) Carlos Vigier: 0 punts