dilluns, 17 de desembre del 2012

"Los catequesis", protagonistes del cap de setmana.

Aquest cap de setmana es disputaven tres campionats de ràpides dins del districte 10; els organitzadors els clubs d'escacs Congrés, Diagonal-Mar i Sant Martí, és clar. Anem a pams però queda clar que els escacs están molt vius. Genial!

1) Per començar el divendres nocturn, el Congrés feia la 5ena (de 6) Prova del I Circuit Ràpid Congrés. Ja m'agrada més que la que fem nosaltres, je, je, ja que ens van convidar a torrons i cosetes de nadal, cava i un bon ambient impagable. Vaig anar lider en solitari o ex-aequo tota la nit però al final tothom s'em va llençar a sobre i provocàren un qúintuple empat a 6 punts, tal com podeu veure a la super-crònica (fotos incloses) de l'amic Roger Salvo al seu blog www.axiomargs.blogspot.com . El títol absolut s'el jugarán en José Ramón i en Beto el divendres vinent, dia del fi de festa. Felicitats Congrés!

2) El dissabte al matí al club d'escacs Diagonal-Mar es va jugar el II Torneig Social de Ràpides, on va vèncer el Juan José Trigás de l'Ideal d'en Clavé (gent molt maca també!!!) amb 8 de 9 punts. Aviat una crònica al blog del DIM. Però en "Juanjo" tot i guanyar no va ser la principal notícia...

La sala on juga el DIM m'encanta, és ampla, lluminosa i amb uns armaris enormes. Dins d'un d'ells vam descobrir l'arma secreta de cara al per equips 2013, je, je, son LOS CATEQUESIS. Los catequesis son una barreja de Lunnis i Barrios Sésamos que via DVD's, animen al més menuts de la família a iniciar-se a una sana religió. Son boníssims i els recomanen els bons capellans (no els que toquen culets). Ells van ser els auténtics protagonistes. Felicitar al DIM i sobretot a l'Antonio Rios, brillant àrbitre!!!

A la tarda i sota el comandament de Super-Pablo Castillo vam fer el III Trofeu Fundació per tancar l'any en bona germanor. A mi em va tocar a l'equip "TARRASH" acompanyat de Carlos Vigier ("pour-què" a mi, je, je), Pere Climent i Álex Checa. Segons a la general a 0'5 del títol, uiiii. Aviat a la web del club la crònica oficial d'en Pablete, ejem, Mr. Xupito, ejem. Qué bé ens ho vam passar noi...