dimarts, 13 de desembre del 2011

Properes activitats al club: Joia per cap d'any!!!



Aquestes son les properes activitats que es farán al teu club preferit. Si no és així, és que no coneixes els meus encants...


-Dissabte 17 de desembre a les 16h 15' es disputa el II Trofeu Fundació Sant Martí 2011, (únic torneig de tots els que fem a l'any que és només per socis) on repartim els participants en equips equilibrats i donem premis en espècies dins d'un ambient festiu. Totalment diferent i imperdonable no ser-hi.


-Dimecres 18 de gener de 2012 a les 19h comença el VIè Circuit Ràpid Sant Martí 2012 amb novetats com la disputa de 12 Proves o un nou tipus de puntuació més justa. Diversió garantida i cavalls voladors.


- Arrodonim el tema amb la creació del I Torneig Clàssic Sant Martí 2012, vàlid per tots els Elos lelos coneguts i per conèixer. 9 dijous a la tarda (inici a les 19h 15') del 26 de gener al 22 de març. Un campionat oficial econòmic i a prop de casa teva (o de la majoria de cases, je, je) on demostrar que "Tú si que vales". Bases a la web del club http://www.cesantmarti.com/ .


Us deixo, no vull saturar-vos, però molt aviat tindreu a la columna de l'esquerra TOT EL CALENDARI 2012 per no perdre's, la passió dels escacs.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Asimov sembla un Paco Umbral versió Simpsons

Jordi Sabater ha dit...

Exacte, per això he escollit la imatge. Un dia vindrá al Trofeu Fundació i ens demandará per plagi, je, je.