divendres, 22 de novembre del 2013

Cócktail de notícies



L'actualitat d'acumula i és per això que farem un cócktail de notícies per no perdre el fil...

1) Norberto Moreno guanya la dotzena Prova del VIIè Circuit Ràpid Sant Martí 2013. És la quinzena Prova de la seva carrera. Oscar Ruiz aconsegueix el seu segón Títol absolut i completen el podi Luis Sánchez (segon) i Pablo Castillo (tercer). Joaquim Pujal guanya el veterans i Arnau Castillo (baldufa-boy) s'emporta la de joves.

2) Pablo Castillo (41'5 punts) és el nou líder del VIè Grand Slam, per devant d'Oscar Ruiz (41) i Luis Sánchez (39). Lluita per entrar al podi Carlos Espinosa (29). Oscar será aquest dissabte el nou líder, ja que és el virtual Campió del Social.

3) Anand no es limita al traspás de poders i es llença a l'atac contra Carlsen a la novena partida. Un tràgic error però, el porta a la derrota i deixa el marcador (6-3) pel jove norueg. Tot i el cop mortal, avui Vishy no decepciona amb unes taules ràpides (que seríen comprensibles) i planteja una defensa siciliana donant-ho tot. Magnus será el nou campió, però l'hindú dóna la cara fins el final. Gràcies Vishy!

4) Quan acabi tot el sarau de torneigs al Sant Martí, farem articles del Vè Social Diagonal-Mar, que es disputa a Can Saladrigas, al Poblenou.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Como el primer social DIM, ninguno!

Jordi Sabater ha dit...

Claaaro, com que el vas guanyar túuuu!!! Je, je, una abraçada!!!

Jordi Sabater ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Alejandro Darias Mateos ha dit...

Qué recuerdos el primer Social de DIM. Eso sí fue villarato.