divendres, 11 de gener del 2013

Negocis de confiança!!!


Quina emoció, aquest és el meu primer article de seudo-publicitat al blog, je, je. Vull informar-vos d'alguns negocis de confiança que tenim al voltant i que estic segur us agradarán.

Per començar un d'escacs, és clar. En Carles Godesard ha obert ls botiga web que tant de temps esperàvem (tú també): a www.tiendaescacimat.com podrás trobar tot el que et calgui com a escaqueinòman i més. És una variant de la plana web www.escacimat.com que ja fa temps que funciona.

Per altre banda si busqueu una llibreria on poder aconseguir de tot i de confiança, la teva és www.libreriaderiaenbarcelona.com on en Toni Monge (mi kiosquero favorito) amb un gran somriure als llavis t'atendrá de conya.

Si a més a més el que necessites és una bona perruquera, que et deixi encara més maca del que ja ets, la nova promesa dels escacs femenins al C.E.Sant Martí, la Pili, et fará uns rinxols que fliparás. Encara no té web però pots anar directament al c/Lleida,8 (Sant Adrià del Besòs) - 93 462 74 23. Perruqueria PILI the best.

Us posaré a la columna lateral la informació de mode "permanent" (xist) per que gaudiu d'aquests/es grans professionals i encantadores persones, sempre que volgueu. Sort!!!