divendres, 14 de setembre del 2012

1ers Premis SABA 2012

A principis d'any vaig tenir una conversa amb una bona amistat que no pertany al món dels escacs i d'allà van sorgir diverses idees. Unes eren viables i d'altres no, però d'aquí va sortir la resposta a una cosa que fa temps volia fer i no trobava la manera; ara l'he assolit. Aquí us presento les diverses modalitats dels 1ers Premis SABA 2012:

-SABA al Fair-Play o Joc nét: Valorará al jugador o jugadora que hagi demostrat els valors de l'esportivitat durant la competició de l'any 2012.
-SABA a la Promoció dels Escacs: Premiará a qui desenvolupi amb la seva feina la promoció del nostre noble i formatiu joc.
-SABA a la Combativitat: S'otorgará al competidor o competidora que demostri esforç,coratge, lluita i sacrifici durant la competició de l'any 2012.
-SABA a la Trajectòria: Tant si la seva tasca és d' arbitratge, com si és jugador/ora, organizador/ora, entrenador/ora o professor/ora, etc. Es valorará els anys i esforços donats al seu club.

Els nominats s'anunciarán en aquest blog un cop finalitzat el Social  Ràpid Sant Martí 2012.
Els premis s'entregarán durant el GRAN SOPAR amb data per confirmar durant un cap de setmana del mes de desembre. Aviat més informació!
Qui vulgui participar com a membre del jurat será benvingut, només cal que m'ho faci saber.
Molta sort a tothom!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Excelente iniciativa Jordi. No sé si hay mucha gente que premie a sus adversarios. Dile a Ninín que tiene un Roger Federer en casa.

¡Felicidades Campeón!

Mr.Farlomán

Jordi Sabater ha dit...

Gracias Mr. Farlomán. Molt agraït!