dimarts, 13 de març del 2012

Campionat Mundial sense Món amb Érik Pascual Galindo.



La jove promesa santmartinenca Erik Pascual Galindo (no prometis mai res per si de cas) m'ha llençat un guant, desafiant-me a un matx clàssic a 4 partides, cosa que he acceptat encantat al quadrar les dates perfectament. Després del Campionat de Catalunya per Equips faré un descans i prepararé obertures de cara als futurs compromisos com el IXè Torneig Actiu Sant Martí 2012 (on defensaré corona de Tricampió) entre d'altres, i aquest duel de "pretemporada" ens anirá a tots dos molt bé. Jo entreno i ell guanyará experiència de matx. A més a més, l'Érik voldrá montar el "Campionat Mundial sense Món" ben montadet i ple de detalls de qualitat, cosa que us fará creure que és un veritable Mundial sense Món. Per començar ja ha fet un cartell que està molt bé i la resta ja la veureu. Jugarem els divendres 20 i 27 d'abril, i 4 i 11 de maig a les 17h hores a la seu del club. Ja han comfirmat assistència el Campió de Veterans del Vè Circuit Ràpid Sant Martí 2011 i gran escriptor, Andrés Hinarejos, l'incansable Javier Rios i Ninin Comas que fará acte de presència a la sala com a bon entrenador i analista que és, entre d'altres personalitats. L'ós ja està preparant l'Obertura Espanyola per si les mosques, que els nens creixen ràpid. No us ho perdeu, anàlisi post-mortem inclòs. Per sort entrada gratuïta, gran gest per part dels participants que som així de macos.

18 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Erik Pascual ha dit...

Jajaja ! von matx que sera!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Pero esto va enserio o es una broma ?

El matx de un 2050 + o - contra un 1700 ???

Con todos mis respetos no se si toca.

Mas que nada porque el joven está empezando y puede desilusionarse y un jugador con experiencia como es jordi no se que va a entrenar.

Pero bueno esta es mi opinión.

Antonio Fernandez

Erik Pascual ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Erik Pascual ha dit...

Perdona Antonio Fernandez pero jo Erik Pascual Galindo tinc la copa sots 16 del torneig actiu Sant Martí 2011 i estic entrenant i no m'agrada que la gent em subestimi fins el dia del matx
PS: Jordi Sabater te 2076 d'elo Catalá!!

Anònim ha dit...

En la ultima partida,cuando tengas el match ganado,pediras tablas.Lo estoy viendo.

Roger Salvo ha dit...

Salutacions a tots,

Per començar, demanar una mica menys de “mala llet” en algunes intervencions. Què el Jordi i l’Erik volen jugar unes partides, doncs que passa? On està el problema? Fan mal a algú?

Abans, fa ja bastants anys (jo si que ja sóc veterà i amb experiència, tu encara ets un nen Jordi) recordo que ens alguns clubs es feien encontres a varies partides entre jugadors consolidats i un cert nivell i joves amb projecció. En aquells temps la denominació que és donava era partides d’entrenament i els anàlisis “post mortem” eren llargs, didàctics i engrescadors. Els dos contrincants s’ho prenien molt seriosament, però el resultat era el que menys importava, el que importava era que els dos aprenien de l’experiència.

Si ara li voleu dir matx, doncs no passa res. Si voleu fer-lo mediàtic i amb un cert “cachondeo” tampoc passa res.

Però el que, des del meu punt de vista, és realment important, és que les partides serveixin per tenir un alt contingut pedagògic tan per tu, Jordi, però sobretot per a l’Erik.

Està en les vostre mans, una mica menys de competitivitat i una mica més de pedagogia. De totes maneres, Jordi, això estic convençut que tu ja ho tenies previst.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Jordi Sabater ha dit...

Mercès Roger! La idea es exactament aquesta i la veritat no em preocupa si algun maleducat no ho entén així i està pendent de les meves jaquetes d'hivern. L'anònim tant valent que no firma està convidat a donar la cara i fer un matx amb mi si vol. Això si, potser al final de la partida no em molesto en ensenyar-li res. Els covards com sempre fan molta pena i ténen la vida tan buida que es dediquen a això.

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Totalmente de acuerdo en lo que respecta a jugar un match como entrenamiento, indiferentemente del nivel de cada uno (sea o no dispar) la cuestión es ponerse a prueba y pasar un buen rato... más allá del resultado cuenta la ilusión y esfuerzo de ambos por ganar sus partidas! Comentarios con mal fondo fuera... que no se puede hacer nada con buena fe... si alguien quiere matches apasionantes y de nivel que estén al tanto de la élite... aquí lo importante es compartir y disfrutar de algo en común como es el ajedrez, desde todas las perspectivas.

No por esforzarse más se ganarán más partidas, pero si lo habrás dado todo, luchando hasta el final para poder ganar!

En fin, suerte para ambos!! Os seguiré a ver que haceis!!!

Unknown ha dit...

Que vagi molt bé el match, divertiu-vos i que aprengueu molt

Jordi Sabater ha dit...

Gràcies macos. Tothom sap que la idea és poder aprofitar les bones iniciatives del Érik per fer-li una classe. A veure si els altres "joves" s'apunten properament!!!

P.D:: Molaneitor el miércoles hay circuit, ya sabes que estás invitado.

Anònim ha dit...

Ya toy un poco harto de Lola flores y el Cid campeador. Me va a venir a pegar Bazel, le parto la boca!!

Anònim ha dit...

Esto se parece a star wars el nuevo padawan del Saba, porque el Vigier ya esta haciendo un hombre.

Erik Pascual ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Erik Pascual ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.