dilluns, 23 de gener del 2012

Macedònia de torneigos.



Aquest cap de setmana s'han disputat (sigui inici, desenvolupament o final) una autèntica macedònia de torneigos:




-XXX Obert de La Lira d'hivern 2012: Ha començat amb bons resultats pels jugadors santmartinencs presents (Oscar Ruiz, Carles Pascual, Carlos Vigier i Jordi Sabater) a més a més el sempre estimat "Bobby Fischer" també está donant canya. Será dur i divertit. Els divendres nit.




-IV Social Dim: Guanyat per fi pel "presi" Iván Pérez amb els mateixos punts que el nostre amic J.Trigás, però millor desempat. Jordi Torres va rebre el trofeu de quart i Pere Climent el de veterans, crec que per segon any consecutiu. "Amaizing" Valera va fer tercer, demostrant la qualitat que guarda al seu interior.




-L'Alf i la Patty van montar unes ràpides per equips al Foment Martinenc. El Sant Marti va participar amb David Vivancos (3'5/11 al duríssim primer tauler), Manel Riera (4'5/11), Norberto Moreno (8'5/12), Jordi Sabater (6/11) i Carlos Vigier (4/11). La victòria se la va endur el Foment "A" amb 45 punts, just per davant dels Josué Boys (43), l'equip liderant pel crack Josué Expósito. El tercer lloc va ser pel Vilanova (33'5). Al quart/cinquè vam empatar els Blackburn Latins amb el Sant Martí (26'5), però amb aquest simpatic nom, ens van acollonir i gustosos van cedir el desempat. Per cert aquest equip disposava d'un fitxatge santmartinenc anomenat Dani Porras, que amb bon rotllo ja el vaig batejar com "el nou Figo", je, je. La classificació es completa amb el Sant Andreu (21'5), Foment "B" (21) -quina partida vam fer, eh!, Palau?- i Foment "C" (7). Un pica-pica espectacular tancava una tarda memorable en molts sentits.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Bon titular, Jordi, i molt amables la gent del Foment per convidar-nos.
Tinc la sensació que ara tothom mira de posar-se a punt de cara al per equips.

Jordi Sabater ha dit...

Mercès maco, espero que estigueu bé. Anava a posar una foto del grup juvenil macedònia, però això dóna més joc, així que m'ho he guardat per un altre moment, je, je.

Unknown ha dit...

Molt amables vosaltres per haver anat a jugar, i fins i tot compartir al Ricard:-) Ah i no vam ser l'Alf i jo... que hi ha més gent treballant per fer coses al Foment!!! Jordi, Amadeu...