divendres, 16 de desembre del 2011

Carlsen returns.



Magnus Carlsen number one de la llista Elo Fide ha anunciat que disputará el proper Torneig de Candidats pel Títol Mundial. El fet que últimament es disputés aquest important event pel format de mini-matxos va fer renunciar al jugador norueg que el considerava molt a prop de la loto 6/49, però ara que torna a un format tots contra tots l'ha fet reconsiderar la seva posició pel bé dels escacs i de la seva butxaca. I com es clasificarà? Ben fàcil, ocupant una de les 3 places que s'otorguen als millors Elo. Si vols jugar tú, aquestes son les maneres d'aconseguir un dels 8 llocs en disputa (en negreta els clasificats oficials):




- (1) Perdedor del Matx pel Títol del 2012 (possiblement Gelfand).

- (3) Copa del Món: Svidler - Grischuk - Ivanchuk.

- (3) Millors Elo agafant les llistes de juliol/2011 i gener/2012 i fent mitjana i que no estiguin classificats en els punts anteriors: (Carlsen - ¿Kramnik? -¿Aronian?).

- (1) CONVIDAT per l'organització de més de 2700 Elo (¿Albert Om?).



El guanyador s'enfrontará a la final del Campionat del Món amb probablement Anand, que derrotará a Gelfand d'aquí uns mesos (¿segur, Jordi?). Torna a existir la "democràtica" figura del "convidat" per l'organització, així que si ets l'Albert Om, on tens un cosí rus o bé el teu papa té contactes amb la màfia i viu a través teu, pots lluitar per la gloria al proper cicle 2013. Això si, primer veurem si Anand derrota a Gelfand o hi ha sorpresa. Mai se sap...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Me pregunto como te lo haces para pillar segun que fotos, como la del Carlsen afeitandose... anda que también hacerse fotos así tiene tela jejeje... bien arregladito el noruego de cara al mundial!

Jordi Sabater ha dit...

Hola Molaneitor com va tot? Espero que bé. Lo de las fotos basta con mirar bien en el buscador y mirar promociones de empresas para pillar siempre la foto más chula.

Saludos y felices fiestas.

Jordi Sabater ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.