dilluns, 28 de novembre del 2011

Roger Federer Mestre per sisena vegada.




L'home més admirat pel meu entrenador (el famós ós de peluix Ninin Comas) a conquerit el Trofeu de Mestre del tennis per sisè cop a la seva carrera al guanyar en un emocionant partit al francès Jo-Wilfred Tsonga per 6-3/6-7/i 6-3 en 2h i 18' al O2 Arena de Londres. El suís ha batut el récord de cinc títols que compartia amb Pete Sampras i Iván Lendl. Tot i tenir 30 anys, Roger es conserva molt bé mercès a una biologia que está dissenyada per un tennis perfecte i sense lesions i a que, de mode intel-ligent aquest home escolta el seu cos i sap descansar, virtut que ténen molt pocs. Mentalment és més fort i ara es relaxa molt menys que abans quan té clar avantatge al marcador, defecte molt marcat al llarg de la seva exitosa carrera. Per exemple en el seu partit contra Rafa Nadal (némesi-man) va jugar a matar (6-3/6-0) sobretot en el segon set, cosa que ens fa creure que encara té motivació per estona. A la seva final número 100, Federer va aconseguir llur victòria 70, despertant del sofá a un euforic Ninin. Aquest ja ha trucat a la Reina d'Anglaterra per que li concedeixin el títol de SIR just després dels Jocs Olímpics que aquest estiu es farán a Londres, per cert en l'herba de Wimbledon. La Reina s'ha dignat a contestar a la 45ena trucada i a dit que d'acord però que deixés d'emprenyar.



Les pressions del meu entrenador (a qui li dec tot) m'han obligat a fer aquest article i cedir la paraula als Mon en el seu blog http://www.elblogdelosmon.blogspot.com/ a l'hora de fer la crònica del fi de festa dels Torneigs Socials del Sant Martí. No he pogut dir que no, és clar, Ninin estava desbocat per la joia.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Sis títols, com els de Monluis al social...

Jordi Sabater ha dit...

Comentari meu: Si, i 16 Grand Slam més, je, je.

Comentari de Ninin Comas: Sempre parles dels Socials fins i tot quan l'article és una altre coseta. Quina afició més rara, jejejeje. Un petonet, siiiii.