dilluns, 14 de novembre del 2011

Aquest dimecres darrera Prova del Vè Circuit Ràpid Sant Martí 2011



Dimecres 19 hores, Club d'Escacs Sant Martí. Un grup d'escaquistes es juguen en l'últim moment la feina de tot l'any. Ningú s'ha pogut imposar amb claretat i ara tocar fer l'esforç final. Luis Sánchez versus Beto Moreno pel títol absolut. ¿Y Pablo obrará el milagrito?. David Poyato contra la potra que sol tenir Erik Pascual (abajo Justin Biebber) a la sots-16. And Andrew Hinarejos fights Jisas Ferrer por la corona de veterans. Se avesina tragedia mi amol. No t'ho pots perdre. Será aquest dimecres i ja no hi haurà volta enrere...



Per una altre banda, la pluja va fastidiar una mica les simultànies que vaig donar (les dono jo, però son del club) per les festes de Sant Martí. A les 12h 57' ja estàvem recollint per no acavar més xops del que ja estàvem. No em vaig moure fins que els 3 que quedàven (¡¡¡amb paraigues!!!) van rendir armes mentre jo em mullava. En moments així canvio de tàctica i em dedico a fer mat ràpid en comptes de allargar les partides. La salut és la salut i un altre dia ja ho farem més maco.


Per cert una nova secció de denúncia al blog, es diu "Vous pouvez me jeter dans les toilettes": si li teniu mania a algú, proposeu la foto del personatge i la penjo per ridiculitzar-lo. Així li fem saver que desitgem que deixi de tocar els ous i el llencem pel vàter. D'acord?

4 comentaris:

HENRY CHINASKI ha dit...

¿Esta semana no hay clase de Manel?

Anònim ha dit...

Quizás este miercoles me escapo a jugar en tu club, aunque claro... casi 2 meses sin jugar, me van a dar por el Spraggett... xD

Aitor Tilla ha dit...

Llevate algun libro de los que vendes Molaneitorrrrrrrrr

Jordi Sabater ha dit...

Hey Molaneitor, lástima que al final no pudiste venir. Bueno, al menos no tuviste que sufrir por los Spraggetts, je, je. Un saludo majete.