dimarts, 12 de juliol del 2011

Va de pernil, cava i fuet...



El dissabte passat vaig tenir el plaer de repetir experiència com a membre del "Golden Chess Quartet" format pel Beto Moreno, Javi Rios, David Vivancos i jo mateix, a la visita al Club d'Escacs Paretana, on es jugava el torneig de ràpides de festa major. En primer lloc agraïr al CLUB de Parets del Vallès l'invitació i tots els esforços fets per tenir-nos contents tot i la caloreta estiuenca que sempre emprenya una miiiiica aquests mesos. Si repetim és per alguna cosa, moltes mercès. A l'apartat esportiu en Beto Moreno es va classificar en quart lloc amb 6'5 de 8, a només 0'5 del campió Cristian Fernández del Mollet, l'home pernil d'aquesta edició. En David va fer 5'5 (10è), jo 5 (26è) i en Javi 4'5 (33è). Tres fuets i una ampolla de cava de premi cap a casa per repartir amb les nostres encantadores i encantades famílies. Per 5€ d'inscripció et conviden a esmorzar choriçero amb beguda, bon ambient i premis fins el 45è classificat de, en aquest cas 99 participants. També del Sant Martí va venir l'Erik Martinez, primer per ránquing inicial i sisè al final amb 6 punts. Molt bon resultat després d'haver-se menjat dues hores de tren innecesàries. Gran Érik, felicitats!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Buen torneo aunque la calor pfff... vaya tela jejeje que te iba a decir, podrias facilitarle mi email al padre del Erik Martinez para ver si me puede facilitar las fotos de la entrega de premios y tal???

Jordi Sabater ha dit...

Se lo haré llegar via arbitral.

Anònim ha dit...

Sr.Sabaman.L'hi dire una idea per que el seu blog sigui mes escaquistic.Podria voste penjar les seves partides del torneig del Sant Marti en un visor.Tambe podria posar'hi una foto seva de fa deu o dotze anys.

Jordi Sabater ha dit...

El meu blog té els escacs com a eix principal però no és l'unic tema. Tot i això estudiaré amb molt de gust la proposta. Lo de les fotos amb cabell i gran atractiu, je, je, ho deixo per més endavant i només pels amics del Facebook.