dimarts, 12 d’abril del 2011

Dimecres a les 19h: 5ena Prova del Circuit.


Queden poques hores per començar la cinquena Prova del Vè Circuit Ràpid Sant Martí 2011, que concretament es juga el dimecres 13 a les 19h. Al capdemunt de la taula tenim máxima igualtat amb Pablo Castillo, Beto Moreno i Luís Sánchez colpejant-se mortiferament a base de cavalls i sanguinaris peons pel lideratge. A la categoria de Veterans Jesús Ferrer té un punt (força important ja que van cars), però Pere Climent i Andrés Hinarejos entre d'altres (haaaay si jugués Josep Gomez) no llençen la tovallola. A la categoria Sots-16 domina David Poyato per desempat, però estaría bé agafar algun punt. No hi ha res que foti més que anar líder tot l'any i perdre-ho tot l'últim dia. Cada torneig és fortíssim i no us extranyi que un dia d'aquests apareguin els de la foto, si están de vacances per la Costa Brava. Com que ara son tant hetero-amiguets...


Penseu que més o menys l'hora d'acavar no us impedirá veure els futbols de Champiñons, veritable enemic dels "esports" més petits com el nostre.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Cuando es la 6 prueba y ultima???

Jordi Sabater ha dit...

Miercoles 11 de mayo es la sexta, pero no es la última. Consta de diez Proves en total. Puedes ver el calendario en la columna de la izquierda.

imperioso ha dit...

¿Miércoles 11 de mayo en La Sexta?