diumenge, 31 de maig del 2015

XIIè Torneig Actiu Sant Martí 2015: Josep Gomez Rei del suspens...

Josep Gómez s'ha emportat per segon cop el triomf al Torneig Actiu Sant Martí, que aquest any compleix la dotzena edició. La veritat és que semblava que Manel Riera ens anava a esclafar literalment després de començar amb uns espectaculars 6 de 6 punts, deixant-nos amb 4 punts a la resta de perseguidors, però el torneig sempre és molt exigent i al tercer dia tot va canviar...

En Manel va patir un mal matí i va perdre les 3 partides, mentre ronda a ronda la resta de candidats anávem sumant punts fins consumar la remontada. A la darrera ronda podíen vèncer (amb més o menys possibilitats) fins a 5 jugadors, però va ser finalment en Josep Gómez qui va consumar el 3 de 3 (triplet del dia!) i es proclamà Campió. Felicitats Josep!!!

Personalment si no haguès fet unes horribles taules a la penúltima ronda amb en Joaquim Pujal en posició guanyadora, hagués obtingut la victòria absoluta (en aquell moment triple empat a 6 amb en Josep i en Manel) ja que vaig vèncer la darrera amb un Manel que no es va merèixer un càstig esportivament tant gran. Això no treu mérit a en Josep que va ser el més regular i va reverdir llorers del 2008.

Acompanyant-lo al podi van quedar el geni nouvingut Hugo Soler (6'5) i el vell conegut Jordi Sabater (6'5) que suma així el trofeu 90 de la seva humild i espatarrant carrera. Carlsen skjelver!!!

Joaquim Pujal millor veterà i David Trabado millor jove van completar el Palmarés de la XIIèna edició amb 18 participants que ens ho vam passar pipa. El dissabte entrega de premis junt al XIIè Torneig Ràpid Sant Martí 2015. No us ho perdeu!!!