dimecres, 24 de setembre del 2014

Últimes notícies...

Aquí teniu les últimes notícies d'actualitat:

1) Albert Ezquerro guanya la 9ena Prova del VIIIè Circuit Ràpid Sant Martí 2014. És la seva segona victòria i prova d'acostar-se a l'aparent intocable pòdium format per Oscar Ruiz (164 punts), Pablo Castillo (115) i Beto Moreno (107). L'Albert amb 90 punts i a manca de 3 Proves ho intentará tot. A la classificació de veterans, en Josep Gómez (48) aventatja a Ramón Cobo (20), mentre que en joves, Daniel Riu (60) és virtual campió. 1 i 15 d'octubre i 19 de novembre, les Proves finals. Assolirem aleshores la històrica xifra de 75 Proves disputades!!!

2) Josep Mª Vázquez guanya el XVIè Social Actiu Sant Martí 2014 (que cada cop és menys actiu i més ràpid, je, je) i entra en la llegenda de campions de torneig de Grand Slam Sant Martí. Per cert, 15 puntets pel Grand Slam d'aquest any que van molt bé. Jugará el Social?

3) El XXXIIè Social Clàssic Comença aquest dissabte per la tarda (16h 15'), no tardeu en apuntar-vos que després es fa tard.

4) L'Ateneu Colón començará a partir del dissabte 4 d'octubre i en horari matinal, el seu Social. La necessitat de no fer coincidir els escolars, la Lliga Catalana i el Social en 3 dies consecutius, ha fet pendre aquesta decisió. A veure si hi ha sort i s'apunta molta gent. Endavant!!! Més info a la web colonera http://ateneucolon.org