dilluns, 14 d’octubre del 2013

Festes Majors del Congrés i de Caldes de Montbui



Aquest cap de setmana em tingut el plaer de participar en aquests dos esdeveniments amb clubs amics, i tot i que els resultats aquest cop han estat força discretets (deixem-ho aquí, je, je), ens ho hem passat d'allò més bé. Com sempre.

Divendres nit al Club d'Escacs Congrés es va disputar una lligueta per equips a ritme llampec i a 4 taulers. Vam anar en Paquillo Núñez (4'5/8), Miquel Fenandez-Diaz (1'5/4), Norberto Moreno (5/8), Jordi Sabater (7/8) i la jove promesa Luis Antequera (2/8). Com sempre l'ambient va ser de gran germanor i amb els entrepans de la Cristina, jo personalment ho vaig fer força bé. Al bar en les estones de descans vam poder veure com Sebastian Vettel s'acostava al seu 4art Títol Mundial de Fórmula 1 (comentari per David Poyato, molt aficionat, je, je). Pobre Alonso...  En escacs va vèncer el Foment Martinenc amb l'Alfonso Jerez, la Patricia Llaneza, l'Amadeu Heredia i el jove Víctor Álvarez (foto d'arxiu que no em tira el whatsapp, je, je) com a integrants de l'equip guanyador. En Víctor mereix un comentari a part. Acabat d'arribar de Montenegro de lluitar contra l'elit de pocoyós europeus, i mentre gaudia dels escacs (força bons, per cert), va tenir temps de guanyar-se una Pre-Candidatura al Premis SABA, apartat de Joc Net. Ens va demostrar que l'ambició de la joventut no està enfrontada ni molt menys amb la caballerositat a la seva partida contra el nostre jugador Luis Antequera. Això en un nano tant jove, té molt valor. Moltes felicitats Víctor, ets un autèntic Campió!!!. Per altre banda i després d'aquesta gran alegria us informo que el 20 de desembre, s'informará dels tres finalistes de les cinc categories. Així va quedar la classificació final:

1. Foment Martinenc: 17 punts (2 la victòria, 1 l'empat i 0 la derrota)
2. Ripollet: 15 punts
3. Sant Andreu: 11 punts (22'5 Olímpic)
4. Congrés A: 11 punts (21'5 Olímpic)
5. Sant Martí: 11 punts (20 Olímpic)
6. Comtal: 10 punts
7. Peona i Peó: 9 punts
8-9. Cornellà i Congrés B: 3 punts (7'5 Olímpic)
10. Congrés C: 0 punts.


Diumenge al matí vam anar a Caldes de Montbui, on el Sant Martí campió els anys (2009 i 2010) defensava el títol, ja que els anys 2011 i 2012 no s'havia pogut organitzar. Aquest cop la competició constava en barrejar els integrants dels 9 equips participants de mode que juguéssis una única partida a 1h 15' "Finish" contra un adversari diferent. L'equip integrat per Ricard Llerins, Norberto Moreno, Jordi Sabater, Sergi González, Lluís Casas, Carlos Fuentes, Luis Antequera i Pilar Ramos, no va tenir el dia i amb 2'5 punts de 8 possibles vam quedar setens de nou equips participants. Les estrelles del dia van ser en Carlos Fuentes, amb una solvent victòria sobre un 1800 i escaig, i en Luis Antequera, que va fer taules contra un 1900 llarg. ¡Grande Luis!. La Pilar, després de començar la partida portant la torre per "e6" amb negres (marejant al rival), va estar a punt de guanyar. Va anar de poc! Endavant Pili, tard o d'hora farás una partida de llegenda, al temps. L'equip local va quedar campió. Felicitats!

Volem agraïr les invitacions dels dos clubs germans, que segur que no faltarán a la cita del nostre interclubs del 40 aniversari, l'any vinent. Mercès!