dilluns, 26 de novembre del 2012

Fi de festa 2012 al Sant Martí!!!

Aquest dissabte es va fer el fi de festa al Club d'Escacs Sant Martí. Amb la disputa del XXXè Social de Ràpides es donava per finalitzada la temporada oficial dels Torneigos del cluk. La superstar Érik Martínez s'en va endur la victòria amb la participació 67 jugadors, una burrada meravellosa. Després l'entrega de premis amb l'assistència dels polítics del districte el dia de reflexió. Nervis, nervis, però bon rotllo, és clar. Per part meva en vaig endur el Sots-campionat del Vè Grand Slam 2012, darrera del quasi invencible MF Oscar Ruiz (amb més punts que Vettel i Alonso junts, je, je). Jo vaig totalitzar 34, mentre que en Pablo Castillo (tercer) sumava 33, Beto (4art) també 33 i el gran David Viancos 30. Molt igualat, però es que el cava i els torrons tiren molt. Va ser un plaer jugar contra amics molt estimats d'aquí i d'allà; un campionat sempre ha de ser l'excusa per veure's.


Ara només cal que aneu el dia 15 de desembre al III Trofeu Fundació per arrodonir les hou-hou festes nadalenques i preparar la nova temporada.

2 comentaris:

Roger Salvo ha dit...

Felicitacions als premiats i sobretot als no premiats, perquè, els tornejos i els clubs és fan grans gràcies a les persones que tan sols van a participar.

Una abraçada a tots.

Jordi Sabater ha dit...

Roger crack! Mercès maco!