dimecres, 3 d’octubre del 2012

Avui 10ena Prova del VIè Circuit Ràpid Sant Martí 2012

Aquesta tarda a les 19h es disputa la desena i avantpenúltima Prova del VIè Circuit Ràpid Sant Martí 2012, on uns haurán de treballar més que d'altres que ja ténen la feina mig feta. A la classificació general Oscar Ruiz podría proclamar-se campió avui mateix, ja que té 51 punts d'avantatge sobre en Fco. Javier Ramón Serrano, amb 75 en joc. Per cert en Francisco Javier és un tio collonut i ens encanta que vingui a jugar al Sant Martí, ell i el seu "peque" que comença a moure les peces amb ganes, ànims!

Per una altre banda, a la classificació Sots-16 la cosa és tant o més clara pel triomf. David Poyato (últim any, després es gradua) amb 6 punts prácticament és el guanyador virtual, mentre que a la categoria de veterans la cosa va més justa. Joaquim Pujal porta 10 punts seguit de Joan Guinjoan i Jesús Ferrer amb 6. L'actual campió, Andrés Hinarejos ja sense "urgències històriques" gaudeix del joc totalment relaxat i amb 2 punts. Però atenció amb la norma del 50% que diu que és imprescindible per l'obtenció dels premis haver disputat el 50% de les Proves. A Joaquim li manca 1 participació per val.lidar, mentre que a en Joan li manquen dues. Tot pot donar un tomb inesperat, ja veurem.



Encara més feina portará la lluita pels punts que dóna el Circuit de cara al Vè Grand Slam Sant Martí 2012, on els 10 primers sumen. Mirem la zona crítica (Ufff!):

7è. Manel Riera: 48 punts
8è Carlos Espinosa: 47 punts
9è Jordi Sabater: 46 punts
10è Evarist Pérez: 45 punts
11è Ismael Molano: 42 punts
12è Marc Sánchez: 36 punts
!Qué calentiiito mi amolll!

Recordeu avui a les 19h i sense l'oposició del futbol champions blaugrana (encara que juga el madrís) podrem gaudir tots plegats del inici de l'esprint final. Festa grossa doncs!