dijous, 14 de juny del 2012

Dimecres 20 toca Circuit! + una crítica...

Aquest proper dimecres dia 20 de juny es disputa la 8ena (de 12) Prova del VIè Circuit Ràpid Sant Martí 2012 a les 19h a la seu del club sala 606. Aquesta será la darrera abans de la pausa estiuenca: al setembre torna la competició.

Deixant de banda aquesta informació, m'agradaría fer una crítica. Nosaltres tenim un bon ambient al club i (excepte el Trofeu Fundació) tots els torneigs estan oberts a tothom. Estem encantats de que vingui gent d'altres llocs, ens coneguin i participin; ens fem amics i això no té preu. L'únic que demano es que no es donguin dues coses que de vegades passen:

1) Venir a crear mala maror queixant-se i reclamant de tot, demanant tonteries al organitzador per retardar l'inici de l'event, fen-t'ho constantment i a més a més fer trampes o "dissimulat" joc brut.

2) Apuntar-se a campionats, després no venir i/o retirar-se i no dir res, entre d'altres tonteries que només dónen feina i deixen a gent sense jugar alguna ronda dels suïssos. L'any passat vaig preguntar i van respondre per quedar bé, però aquest any la mateixa persona ho ha fet, jo no he dit res i encara no tinc notícies seves. Interessa deixar bé la imatge per internet però a qui et rep amb els braços oberts que el donguin pel sac, no?.

Espero que no torni a passar (ja son 5 persones en els últims dos anys i mig i 3 d'elles reincideixen), a part de això la resta sempre ha estat collonuda i us convidem a compartir la joia dels escacs i la amistat amb nosaltres. Però els torracollons, si us plau, quedeu-vos a casa o canvieu d'actitud, no sigui que tingui que començar a fer llistes. Moltes gràcies.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Rentero també feia llistes.

Jordi Sabater ha dit...

No m'agradaria tenir que arribar a aquests extrems però ells s'ho busquen.