dilluns, 19 de març del 2012

Anàl-lisi de la darrera ronda del Campionat de Catalunya per Equips



Un cop jugades 8 de les 9 rondes del Campionat de Catalunya per Equips, ja podem fer un anàl-lisi de com es presenta la darrera i definitiva ronda. La cosa queda força simplificada si ens fixem bé: els equips "A-B-C-D", mantindrán la categoria i alguns d'ells podríen haver-se plantejat un ascens de no patir les baixes d'alguns jugadors (a part de fer el burro en alguna ronda, je, je). Els equips amb emoció final que lluitarán per l'ascens serán l'"E" i l'"F".






Sant Martí "E" (2a Prov. BCN Grup V): Terrible i emocionant matx Sant Martí "E"-Peona i Peó "E" per la darrera plaça de promoció d'ascens. Ambdós disposen de 5 punts, l'empat afavoreix als peonins (es diu així?). Ja han pujat de categoria el Paretana: 7 punts, el Ripollet: 6 punts i no s'espera una punxada del Cerdanyola Vallès "E": 5'5 punts, que ocupa la tercera i darrera plaça d'ascens directe. Potser tindrem play-off, prórroga i tanda de penals. Será maco.






Sant Martí "F" (3a Prov. BCN Grup IX): La restructuració de grups a les diverses categories catalanes que es fará de cara a l'any vinent, quasi obliguen a l'ascens per no perdre taulers. Pugen els dos primers que de moment son: La Colmena "C" i el Sant Martí "F" amb 22 punts (4 escaquers a sistema olímpic, el de veritat de tota la vida). La cosa no està sentenciada encara que tinguin duels asequibles. El tercer classificat el Barcelona-Uga "E", disposa de 21 punts i encara pot donar la sorpresa tot i que ha de jugar un matx amb un rival que no será fàcil, el Foment "E" (18'5 punts).






Així doncs molta sort a tots els que es juguen les garrofes en l'esprint final i a gaudir del tema amb esportivitat.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

nen, ja tens 62000 visites! Com passa el temps...
El SMA B hafet els deures però dóna la sensació de navegar entre dues aigües, entre dues èpoques.
Jo hauré de fer alguna cosa pq porto mesos contagiantme del Morphy post-Europa i del Fischer del 75...

Jordi Sabater ha dit...

L'any vinent ja et buscarem estímuls nous, je, je.

Jordi Sabater ha dit...

L'any vinent ja et buscarem estímuls nous, je, je.