dimarts, 10 de gener del 2012

Open del Guinardó i Memorial Francesc Alsina.




Per festes s'ha disputat l'Open del Guinardó, on 6 jugadors/es dels club van participar en el ben organitzat torneig del Peona i Peó. L'Elena Casset (a veure si ho escriuen sense "H" ja, eing?) va ser la nostra representant al grup "A", demostrant que si vols progressar has de preparar-te i jugar només en els grups principals, on s'aprén més. L'Elena sempre tant valenta va fer 5 taules, endavant barrufeta!. Al grup "B" va quedar brillant segon en Roberto L. Castellanos amb el seu joc armónic i la seva presència que em recorda tant a Capablanca. Exel.lent també va estar en Sergi González al quedar en 8è lloc. Bones actuacions tot l'infortuni de Sandra Escobar (51ena) que va jugar 3 rondes menys per culpa d'una grip, en Jordi Torres sempre perseverant (53è) i la Ilora Khosseyn (80ena) amb 2 punts. Ilora de sang russa, podría haver fet perfectament 4 punts en el seu primer torneig. Moltes felicitats a tots/es vau estar genials. I gràcies per compartir pizzes fins al punt que quasi ens fan fora dels llocs, je, je, oi noies?.





Per altre banda el passat dia 8 el Paretana va organitzar el XII Torneig d'Escacs Actius Memorial Francesc Alsina on van anar tres dels nostres jugadors a lluitar en un campionat fort amb la tira de GM's i MI's. En Javi Rios i en Carlos Vigier van totalitzar (4 de 8) i aquest darrer va conquerir premi de segon de tram fins 2000 Elo mercès a una victòria molt boja contra en Ricard Llerins, que per cert també va cloure amb premi com a tercer de tram fins a 2300 Elo. Molt bé nois, continueu fent camí.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Molt bé aquesta gent del Sant Martí. Els punts és el de menys!

David Vivancos Allepuz ha dit...

No se menciona a un jugador que comenzó el torneo siendo del Sant Martí y lo acabó siendo de otro club. ¿Cómo le fue?

Jordi Sabater ha dit...

Cert Catulo els punts son relatius i més si valores el nivell de les competicions.

David, desconozco la puntuación del jugador que ha cambiado de club el 8 de enero durante el torneo, en lugar de hacerlo reglamentariamente el dia 1. Me informaré sobre el extraño suceso.

Per cert en Carlos va fer segon de tram. Ja està feta la correcció.

David Vivancos Allepuz ha dit...

Evidentemente, me he tenido que explicar fatal.

"Si els escacs són per als valents, del puenting no te digo ná" (David Vivancos)

Jordi Sabater ha dit...

Bueno o yo no te entendido,ya lo hablamos in person.

Tomo nota de tu frase y me planteo hacer una recopilación.

Unknown ha dit...

Eing?