dimecres, 11 de març del 2015

Guanyadors III Premis SABA 2014

El divendres 6 de març vam gaudir de la tercera edició dels premis Saba on ens ho vam passar teta. Una vintena de amics i companys ens vam reunir al Wok-Chao del carrer pujades per celebrar i entregar els premis més prestigiosos que es fan i es desfan, je, je.  A la primera foto tenim a LAURA DOMÉNECH, guanyadora del premi de COMBATIVITAT, molt merescut pels grans "ovaris" demostrat any rere any en superar-se. Felicitats!!!

El gran ANDRÉS HINAREJOS es va fer amb el premi de JOC NET. Ja era hora de premiar algú que sempre té un fantàstic comportament dins i fora del escaquer i que a sobre regala temps extra als seus rivals, je, je. Felicitats!!!


L'històric JOAN LORDA, etern president de l'Ateneu Colón es va endur el premi a la TRAJECTÒRIA per tants anys dedicats al club del poblenou. Vull agraïr l'esforç de venir al sopar tot i que la salut fa una mica la punyeta, però segur que amb els ànims del premi et posarás bé del tot. Felicitats!!!



Aviat afegiré les 2 fotos que manquen dels guanyadors en l'apartat TREBALL (conquerit per la FINA GARCÍA) i PROMOCIÓ (CARLES GODESARD) que encara no les tinc!!!

Vull agraïr a tothom que va venir per compartir una estona tant xula amb l'alegría com a senyera. També mil mercès a en CARLES GODESARD (sense tú tot sería molt difícil), al meu angelet ALEJANDRA BÖHNKE i al gran NINÍN COMAS, autèntic esperit dels premis. Doncs això, aviat les fotos que manquen!!!