dilluns, 29 d’octubre del 2012

Un plaer anar a Masnou!


El Club d'Escacs Masnou ens ha convidat a jugar el proper diumenge el I Memorial Jordi Llop. Es un plaer acceptar aquest tipus d'invitacions de la gent del Masnou i un honor fer aquests homenatjes, participant en la gran matinal per equips del proper dia 4. Allà hi serem i com he dit abans, un plaer...

Si voleu apuntar-vos, espabileu i digueu-li al Ricard, que els equips son de 6 i algú de reserva. Dimecres parlaré del XXXè Social Sant Martí 2012, que no he dit ni una paraula d'ençà el seu inici. No us ha extranyat?.

dijous, 25 d’octubre del 2012

Ja tenim el collons ben plens!!!

Contra la mentida, contra la manipulació política i l'estafa de molts a la sanitat pública, aquí us deixo un video que m'ha passat l'Andrés Hinarejos (mercès Andrés):
 
I aquí us poso l'enllaç www.cafeambllet.com de la web d'aquests dos valents que per descomptat, tenen tot el meu suport.
 
MISSATGE PER ALGUNS POLÍTICS: DEIXEU DE ROBAR MALPARITS.
MENSAJE PARA ALGUNOS POLÍTICOS: DEJAD DE ROBAR MALNACIDOS.

dilluns, 22 d’octubre del 2012

Circuit net, sense fulleries ni drogues.

L'XIena Prova del VIè Circuit Ràpid Sant Martí 2012 va deixar les coses més clares, però deixant marge per a la sorpresa de cara al darrer dia. Oscar Ruiz (226 punts) va aconseguir la seva novena victòria parcial de la seva carrera esportiva (sisena de l'any) rematant la feina a la general. Francisco Javier Ramón (143 punts) i Beto Moreno (141 punts) quasi tenen el pòdium fet, encara que Luis Sánchez (129) i Nicolás Lu (127), encara podríen buscar el miracle. Però "Miracle" és una colònia...

Joaquim Pujal es destaca a la Classificació de Veterans on amb 20 punts, aventatja a l'actual campió Andrés Hinarejos (11 punts). Segueixen Jesús Ferrer (9) i Joan Guinjoan (6) amb poques possibilitats.

David Poyato (8 punts) no tindrá cap problema per despedir-se de la categoria sots-16 amb la renovació del títol conquerit l'any passat. Ja t'has fet gran...

Però el més important és que nosaltres continuem gaudint sense cap tipus de fulleria ni drogues. Com a molt unes bones espinaques "Popeianes". Per cert a mi no em fan el mateix efecte que al personatge de cómic. Quin misteri. Ja li preguntaré. A ell o al nostre amic Lance Armstrong, que d'això en sap una miqueta, oi Lance?. Sssniffffff...

dimarts, 16 d’octubre del 2012

VIè Circuit Ràpid Sant Martí 2012: Penúltim i mortal combat!

Demà a les 19h es disputa el XIè i penúltim combat del VIè Circuit Ràpid Sant Martí 2012. Després de la ja matemàtica victòria de l'Oscar Ruiz a la classificació absoluta, l'atenció es fixa en els duels pel pódium general i a la classificació de veterans, on Don Andrés el sorprendente encara no ha dit la seva última paraula. Vegem ambdues situacions:

Classificació Absoluta:
1. Oscar Ruiz: 201 punts (¡Cómo te pasas tio!)
2. Fco. Javier Ramón: 130 punts (¡Ay, que se me olvidó el otro dia!)
3. Norberto Moreno: 130 punts (¡Ay, que he vuelto y me quedo!)
4. Luis Sánchez: 119 punts (¡No subestiméis el poder de su salchica!)
5. Nicolás Lu: 107 punts

Beto i Francisco Javier lluiten pel sots-campionat però en Luis Sánchez (a only 11 punts) fará de "cojoner-fly" per col.lar-se al pódium si algú s'atura, ni que sigui un momentet de res, a fer un riuet. No hi ha temps...

Classificació Veterans:
1. Joaquim Pujal: 14 punts
2. Andrés Hinarejos: 11 punts
3. Jesús Ferrer: 6 punts
4. Joan Guinjoan: 6 punts

Sembla clar que el duel de Titanics (perdó de Titans, je, je) Pujal-Hinarejos será excitant fins a l'últim moviment... (vigileu els cavalls a "e5").

Per cert, no he fet cap comentari i bla, bla, de la classificació sots-16, on en David Poyato exercirá "de abusón" i bla, bla, per darrer any. David, ja has crescut massa (¡Congratulations!).

dijous, 4 d’octubre del 2012

Espectacular 10ena Prova del Circuit!!!

La desena Prova del VIè Circuit Ràpid Sant Martí 2012 disputada ahir, va ser molt espectacular. En Miquel Fernández-Diaz va guanyar amb 1'5 punts de ventatja sobre el segon (6'5 a 5) aconseguint així la seva segona victòria en Proves de la seva carrera. L'Oscar Ruiz (segon ahir) es va proclamar Campió matemàticament i ja entra en el Palmarés absolut. Felicitats a tots dos!



Diverses grans actuacions: jo mateix de no perdre tontament una peça a la darrera partida hagués acavat segon, però vaig anar per dalt tota l'estona (sumant 11 punts del Circuit) i m'ho vaig passar d'alló més bé, amb victòria sobre Beto (a tornat!) i taules amb Oscar Ruiz. Però proporcionalment em va superar la figura resorgida d'Andrés Hinarejos que amb triomfs sobre Pablo Castillo y Luis Sánchez aconseguí 9 punts per la general de veterans que el torna a col.locar a la "pomada" (encara sort que en Pujal va fer 4 punts que si no...). Es veu que el vaig motivar amb l'últim article, je, je. David Poyato (victòries sobre Pariente i Pujal, ole, ole, nen!) acumula 2 punts més per a un total de 8 i sentencia la seva categoria. Títol revalidat!

El retorn del nostre estimat Beto, partides espectaculars i tota l'emoció van ser els elements més destacats d'ahir. I sobretot a en Jesús Ferrer no li van "robar" el mòvil, potser alguna peça. Aquí us deixo l'estat de les diverses classificacions.

Classificació General Provisional VIè Circuit Ràpid Sant Martí 2012 (aspirants a punts del Grand Slam):

1. Oscar Ruiz: 201 punts
2. Fco. Javier Ramón: 130 punts
3. Norberto Moreno: 130 punts
4. Luis Sánchez: 119 punts
5. Nicolás Luu: 107 punts
6. Pablo Castillo: 85 punts
7. Jordi Sabater: 57 punts
8. Manel Riera: 48 punts
9. Carlos Espinosa: 47 punts
10. Evarist Pérez: 45 punts
------------------------------
11. Ismael Molano: 42 punts
12. Marc Sánchez: 36 punts
13. Javier Rios: 34 punts
etc.


Classificació Veterans:

1. Joaquim Pujal: 14 punts
2. Andrés Hinarejos: 11 punts
3. Joan Guinjoan: 6 punts (perill d'invalidació)
4. Jesús Ferrer: 6 punts
(la resta no ha validat els resultats)

Classificació Sots-16:

1. David Poyato: 8 punts
2. Arnau Castillo: 0 punts
3. Luis Sánchez Júnior: 0 punts (perill d'invalidació)
(la resta no ha validat resultats)

dimecres, 3 d’octubre del 2012

Avui 10ena Prova del VIè Circuit Ràpid Sant Martí 2012

Aquesta tarda a les 19h es disputa la desena i avantpenúltima Prova del VIè Circuit Ràpid Sant Martí 2012, on uns haurán de treballar més que d'altres que ja ténen la feina mig feta. A la classificació general Oscar Ruiz podría proclamar-se campió avui mateix, ja que té 51 punts d'avantatge sobre en Fco. Javier Ramón Serrano, amb 75 en joc. Per cert en Francisco Javier és un tio collonut i ens encanta que vingui a jugar al Sant Martí, ell i el seu "peque" que comença a moure les peces amb ganes, ànims!

Per una altre banda, a la classificació Sots-16 la cosa és tant o més clara pel triomf. David Poyato (últim any, després es gradua) amb 6 punts prácticament és el guanyador virtual, mentre que a la categoria de veterans la cosa va més justa. Joaquim Pujal porta 10 punts seguit de Joan Guinjoan i Jesús Ferrer amb 6. L'actual campió, Andrés Hinarejos ja sense "urgències històriques" gaudeix del joc totalment relaxat i amb 2 punts. Però atenció amb la norma del 50% que diu que és imprescindible per l'obtenció dels premis haver disputat el 50% de les Proves. A Joaquim li manca 1 participació per val.lidar, mentre que a en Joan li manquen dues. Tot pot donar un tomb inesperat, ja veurem.



Encara més feina portará la lluita pels punts que dóna el Circuit de cara al Vè Grand Slam Sant Martí 2012, on els 10 primers sumen. Mirem la zona crítica (Ufff!):

7è. Manel Riera: 48 punts
8è Carlos Espinosa: 47 punts
9è Jordi Sabater: 46 punts
10è Evarist Pérez: 45 punts
11è Ismael Molano: 42 punts
12è Marc Sánchez: 36 punts
!Qué calentiiito mi amolll!

Recordeu avui a les 19h i sense l'oposició del futbol champions blaugrana (encara que juga el madrís) podrem gaudir tots plegats del inici de l'esprint final. Festa grossa doncs!