dimecres, 18 d’abril del 2012

Vè Torneig Actiu Femení Sant Martí 2012 i d'altres cosetes.



Ja estan obertes les inscripcions al Vè Torneig Actiu Femení Sant Martí 2012. Es disputará el dissabte 5 de maig a partir de les 9h 30' en sessió de matí i a un ritme de 10' per jugadora + 2" de bonificació per moviment. No cal estar federada i podeu veure les bases a la web del club http://www.cesantmarti.com/ Com sempre farem el torneig amb tot l'afecte que les nostres guerreres es mereixen.



Per altre banda avui es disputa una nova Prova del Circuit a les 19h (i gratix!), a veure com afecta tot un Chelsea-Barça versus escacs!!!. També es canvien les dates del Campionat Mundial sense Món, ja que l'Erik Pascual té torneigos de peques i coincideix. Les noves dates son el 15,22 i 29 de juny i el 6 de juliol, sempre en divendres.



Per cert l'Erik té nou blog http://ellblogdelsuper.blogspot.com/ no t'ho perdis.

dilluns, 9 d’abril del 2012

David Vivancos presenta nou llibre



El segon millor escriptor de tots els temps, David Vivancos presenta nou llibre. Serà demà dimarts 10 d'abril a les 19h a les Cotxeres de Sants (Aula 43-Edifici "C"-Entrada per Plaça Bonet i Muixí, s/n) i es titula Cruentos Ejemplares y Otras Microficciones. No podeu faltar a aquesta cita amb la llegenda d'Imperioso, un curiòs cas d'home que pot combinar cultura i futbol dins dels seus gustos. Absolutament increïble!!!. NO PODEU FALTAR, JO HI VAIG!!!!! Felicitats Deivid, per molts anys i aquí et publico les tapes en format foto!!!