dimecres, 28 de desembre del 2011

El Júpiter jugará el próximo Mundial de Clubes.



El Club Esportiu Júpiter ha sido invitado a jugar el próximo Campeonato Mundial de Clubes el próximo diciembre de 2012 (el que se hacia en Abu D'avi) en calidad de organizador, junto a los campeones de cada continente, según informa el prestigioso diario francés "L'Équipe" en sus webs que cuelgan por internet's. El motivo principal de ésta más que obvia decisión han sido además de la gran y centenaria historia del club de la Verneda, los espectaculares resultados de los últimos años de su entrenador el Sr. Juanjo García (foto superior), que además ya ha sido nominado como finalista para el título de mejor entrenador del año FIFA 2011 junto a Josep Guardiola y Xosé Mourinho. Dos ascensos consecutivos y el actual segundo lugar en la tabla de Primera Catalana sin apenas presupuesto (no lo olvidemos) le hacen claro favorito ante las 5 copuchas del Barça (ganadas sin esfuerzo) o la miserable copita del Rey -y además rota, si es que no hay respeto- que suma el R.Madrid. Pasar de ser un gimnasio con sección de fútbol a ser un club de fútbol con gimnasio tiene premio, fijo. La competición se disputará en "El Nou i Gran Estadi de La Verneda-President Iniesta" que ya ha empezado las faraónicas obras que solo costarán 12€ gracias al patrocinio de un chavalote rubio muy guapote que se llama Iñaki, ¡¡¡Qué enrollado el tio!!!. La única pega es que el resto de la temporada 2011-2012 así como la mitad de la 2012-2013, habrá que jugar en el campo del C.E. Europa, total, una minucia. Felicitats a tots el Jupeteros i al futbol català per aquesta fita de magnituds mundials.

dilluns, 26 de desembre del 2011

Bones Festes!!!



Bones Festes a tots els lectors i lectores del nostre blog. I dic nostre i no meu, ja que aquí compartim de tot, infinitat d'emocions, experiències, curiositats, coneixements, molts somriures i alguna llàgrima, lluites i sobretot molt amor i humor, vital per estar vius. Tant si ets alt o baix; home o dona; avi o nen; blanc o negre; català o rus o canadenc; creient o ateu o fins i tot heretge; culpable o innocent; hetero o gay o lesbiana o bisexual o trisexual; moltes felicitats, bones festes i un petó molt gran de part meva i de Ninín Comas!!!


dilluns, 19 de desembre del 2011

Ninin Comas (3 de 6 punts) estrella del II Trofeu Fundació



Ninin porta temps que vol federar però no el deixen al no ser una persona física i es dedica a entrenarme a mi, donant-me a més a més un impagable suport sicológic. Però l'altre dia va ser convidat a corre-cuita a disputar el II Trofeu Fundació com a cinquè tauler, on va totalitzar 3 de 6 punts (6 taules, invicte!!!) tot i no poder assistir a la sala de joc i tenir que jugar de manera telepàtica. L'avís li va arribar tard. El torneig en si va ser molt divertit i vam poder donar la benvinguda a alguns dels nous socis (tots no van poder assistir, aihhsss!!!). La victòria se la va endur el Team Capablanca amb una parella d'exepció el pare i el fill gran de la família Rojas. Quina alegria va tenir la mare al veure aparèixer per casa 2 lots de Nadal!!!.




"¡Niño deja de estudiar y juega a la cosa ésta!"(dirán moltes mares), encara que no té perquè ser incompatible, no sigui que acavin a tele 5. A http://www.elblogdelosmon.blogspot.com/ molt aviat la crònica completa d'en Pablete.

divendres, 16 de desembre del 2011

Carlsen returns.



Magnus Carlsen number one de la llista Elo Fide ha anunciat que disputará el proper Torneig de Candidats pel Títol Mundial. El fet que últimament es disputés aquest important event pel format de mini-matxos va fer renunciar al jugador norueg que el considerava molt a prop de la loto 6/49, però ara que torna a un format tots contra tots l'ha fet reconsiderar la seva posició pel bé dels escacs i de la seva butxaca. I com es clasificarà? Ben fàcil, ocupant una de les 3 places que s'otorguen als millors Elo. Si vols jugar tú, aquestes son les maneres d'aconseguir un dels 8 llocs en disputa (en negreta els clasificats oficials):




- (1) Perdedor del Matx pel Títol del 2012 (possiblement Gelfand).

- (3) Copa del Món: Svidler - Grischuk - Ivanchuk.

- (3) Millors Elo agafant les llistes de juliol/2011 i gener/2012 i fent mitjana i que no estiguin classificats en els punts anteriors: (Carlsen - ¿Kramnik? -¿Aronian?).

- (1) CONVIDAT per l'organització de més de 2700 Elo (¿Albert Om?).



El guanyador s'enfrontará a la final del Campionat del Món amb probablement Anand, que derrotará a Gelfand d'aquí uns mesos (¿segur, Jordi?). Torna a existir la "democràtica" figura del "convidat" per l'organització, així que si ets l'Albert Om, on tens un cosí rus o bé el teu papa té contactes amb la màfia i viu a través teu, pots lluitar per la gloria al proper cicle 2013. Això si, primer veurem si Anand derrota a Gelfand o hi ha sorpresa. Mai se sap...

dimarts, 13 de desembre del 2011

Properes activitats al club: Joia per cap d'any!!!



Aquestes son les properes activitats que es farán al teu club preferit. Si no és així, és que no coneixes els meus encants...


-Dissabte 17 de desembre a les 16h 15' es disputa el II Trofeu Fundació Sant Martí 2011, (únic torneig de tots els que fem a l'any que és només per socis) on repartim els participants en equips equilibrats i donem premis en espècies dins d'un ambient festiu. Totalment diferent i imperdonable no ser-hi.


-Dimecres 18 de gener de 2012 a les 19h comença el VIè Circuit Ràpid Sant Martí 2012 amb novetats com la disputa de 12 Proves o un nou tipus de puntuació més justa. Diversió garantida i cavalls voladors.


- Arrodonim el tema amb la creació del I Torneig Clàssic Sant Martí 2012, vàlid per tots els Elos lelos coneguts i per conèixer. 9 dijous a la tarda (inici a les 19h 15') del 26 de gener al 22 de març. Un campionat oficial econòmic i a prop de casa teva (o de la majoria de cases, je, je) on demostrar que "Tú si que vales". Bases a la web del club http://www.cesantmarti.com/ .


Us deixo, no vull saturar-vos, però molt aviat tindreu a la columna de l'esquerra TOT EL CALENDARI 2012 per no perdre's, la passió dels escacs.

dilluns, 5 de desembre del 2011

Sandra Escobar i Elena Casset brillen al Guinardó.




Les nostres jugadores Sandra Escobar i Elena Casset han estat fantàstiques al I Actiu Femení del Guinardó, proclamant-se Campiona i Tercera respectivament del grup "A", el més fort. Aquest torneig, disputat el dia 13/11/2011 a ritme semi-ràpid, s'ha dividit en dos grups, "A" i "B" per "separar" les fortes de les que están en promoció, normalment nenes petites; així van aprenent, s'ho passen bé i no encaixen tants zeros amb les més expertes. La cosa ha estat un éxit d'organització i la Sandra ha totalitzat 6'5 punts de 7 possibles guanyant amb claretat el campionat, mentre que l'Elena ha fet un molt bon pòdium amb 5 punts. Tal com veureu a la classificació que publico tot seguit, participàven jugadores durísimes i conegudes arreu de Catalunya, el qual fa d'aquest éxit, un gran mérit. Felicitats campiones i una foto per la Sandra que ha fet servir la tàctica de Mikhail Tahl amb exel-lència.




Classificació Final I Actiu Femení del Guinardó (Grup A):


1. Sandra Escobar (1995-Sant Martí): 6'5 punts (7)


2. Andrea Norte (2057-Cerdanyola V.): 5'5 punts


3. Elena Casset (2007-Sant Martí): 5 punts


4. Diana Ruth López (2100-La Passió): 4'5 punts


5. Elisabeth Riera (2085-Cirera): 4 punts


6. Cora Castellet (1944-Cerdanyola V.): 4 punts


7. Ana Maria Vargas (2006-Peona i Peó): 4 punts


8. Alexandra Muratet (1908-Banyoles): 4 punts


9. Judith Oliva (1877-Montcada): 3'5 punts


10. Carla Marin (1975- Peona i Peó): 3'5 punts


11. Júlia Muratet (1936-Banyoles): 3'5 punts


12. Helena Ruiz (1743-Mollet): 3 punts


13. Daniela Velasco (1788-Peona i Peó): 3 punts


14. Andrea Jausas (1977-Edami): 3 punts


15. Laura Capellades (1834-Peona i Peó): 2'5 punts


16. Sara Las Heras (1817-Llinars): 2 punts


17. Elisa Martinez (1915-Peona i Peó): 1'5 punts