dimarts, 28 de juny del 2011

David Poyato GRAN DOMINADOR a les enquestes.



David Poyato gran fanátic del meu blog (gràcies, gràcies) és el gran triomfador a les enquestes proposades sobre els guanyadors de les categories "petites" del Vè Circuit Ràpid Sant Martí 2011. 7 vots de 8 possibles consideren que en David guanyarà el trofeu com a millor sots-16; cap votant a favor de l'altre teòric candidat, Erik Pascual (molt actiu darrerament) i un vot creu que un tercer Pókemon donará la sorpresa. La veritat és que a manca de 3 Proves, está tot molt emocionant. Però no tant com la categoria de veterans on Jesús Ferrer domina de moment a Andrés Hinarejos per un lleu desempat i tot pot passar. Així ho pensen els nostres estimats lectors i lectores (com faig la pilota, boing, boing!) que han donat un empat a 8 vots per a cada candidat. 3 més creuen que un altre veterà sorpendrá al darrer instant. Els player-chess-stars que em passen ara mateix pel cap son Pere Climent, Joan Guinjoan i l'aparició estel-lar d'en Josep Gomez. Tot s'en pot anar a Audie Norris en qualsevol moment, així que tothom a suar la cansalada que això está calentet. Mecès per haver participat i molta sort a tothom . Però sobretot divertiu-vos, que és el principal. D'acord?. No m'agradaría veure una baralla al fang amb ningú de vosaltres com a protagonista i perdent grans dosis de fluïd vital. Sería lleig...

dijous, 23 de juny del 2011

Última hora



Noticia d'última hora: qui vulgui enfrontar-se amb mi (ohhhhh!!!) en partida lenta (les de veritat), podrá fer-ho del 13 al 21 de juliol al XIIIè Obert Internacional Sant Martí 2011. A la sala d'actes a partir de les 17h. Si alguna noia guapa vé a veure'm, la convido a sopar un cop finaliztada la partida. D'acord noies? Doncs vinga va, aprofiteu-vos de mi, que estic disponible!!!

dimarts, 21 de juny del 2011

VIIIè Torneig Ràpid Sant Martí 2011





El dissabte es va disputar el VIIIè Torneig Ràpid Sant Martí 2011 amb una participació més curta que d'altres anys (tenim overbooking de torneigos) però amb el mateix esperit festiu de sempre, patates i Fanta incloses, je, je. Per primer cop el primer premi va recaure en un jugador convidat, Ismael Molano que va totalitzar 7'5 punts de 9 possibles, seguit per Joan Trigás (Ideal d'en Clavé) amb 6'5 i ara si, el santmartinenc Manel Riera amb 6. Andrés Hinarejos conquerí el premi al millor veterà amb 5 punts i Joan Salgado el de sots-16. Com és tradició es va fer l'entrega de premis del VIIIè Torneig Actiu Sant Martí 2011, on la meva sensació de pau interna es va "imposar" a l'emotivitat del moment (veure l'article anterior de l'Actiu). Un amic meu fotògraf, l'Esteve va fer moltes fotos (algunes molt artístiques) pel club i vull agraïr-ho amb aquestes línies. Ets un crack!!!



Us recordo que ara prenem un descans fins el Torneig Internacional que es disputará del 13 al 21 de juliol. El Palmarés de les dues proves (Actiu i Ràpides) el podeu trobar a la columna de l'esquerra del meu blog.

dijous, 16 de juny del 2011

Circuit molt i molt calent...




Marc Sánchez va assolir la seva segona victòria parcial al vèncer a la setena Prova (de 10) del Vè Circuit Ràpid Sant Martí 2011. Oscar Ruiz segon ahir, s'apropa sense fer soroll a 8 punts del líder Luis Sánchez que va salvar els mobles davant un Beto que ja l'ha igualat en la puntuació de la general (ambdós amb 38). Molaneitor, ja recuperat de la grip del cap de setmana és tercer de la general a només 2 punts. Pablo tot i que no va poder sumar punts (el torneig está cada cop més dur), es manté a 4 punts del líder. La situació es posa molt i molt calenta...



Cal destacar també la boníssima actuació d'Angel Pereñiguez (el millor fisio del món) que totalitzà 4 punts amb una ronda menys. David Poyato lidera amb comoditat la classificació sots-16 (té un gran desempat) i Jesús Ferrer la de veterans (+60). Andrés haurá de transformar el bon joc en resultats més concrets si vol pendre-li el liderat. Diuen que el millor moment és fer-ho al final, on ja no hi ha reacció possible per part de l'adversari. Qui sap qué passará. De moment hem afegit l'enquesta dels Pókemons sots-16 a la columna de l'esquerra per que dieu la vostra.



Per una altra banda la participació va èsser un altre cop excel-lent amb 26 jugadors, a 1 del récord. Es van animar a jugar (per fi!!!) en Ricard Llerins i en Roger Salvo, a més a més de rebre les visites d'Andrés Navarro i per segon cop l'Eloi Serrano. Benvinguts!!!



A http://www.elblogdelosmon.blogspot.com/ podeu veure-la sencera així com a la meva columna de l'esquerra. Ara el Circuit fa una pausa fins el 13 de setembre. Quina emoció!!!

dimarts, 14 de juny del 2011

II Obert Actiu Sant Martí 2011: Mi visión personal...



Voy a dar mi visión personal del II Obert Actiu Sant Martí 2011. Podéis ver las crónicas de Monpablo en http://www.elblogdelosmon.blogspot.com/ y en http://www.elblogdecatulo.com/ donde además analiza fantásticamente el modus operandi organizativo (foto). Yo simplemente os daré mi punto de vista como, ésta vez, jugador. Evidentemente la organización y arbitraje fueron estupendos, pero más allà de ésto os puedo decir que jugué muy a gusto gracias a un detalle revelador. JA TENIM AIRE CONDICIONAT!!!.


Siiii amigos ésta es la clave, con el aire acondicionado las frescas sensaciones veraniegas de playa y tal, te llevan a mejorar una media de 2'57 puntos Elo el nivel práctico de juego. Cualquier ajedrecista se siente fuerte, poderoso, creativo, más Kaspariano. Buena prueba de ello la pueden dar Carlos Espinosa que venció en su tramo de 1700-1799 por segunda vez tras el I Obert; yo mismo, 15 absoluto con 6 de 9 y segundo en mi tramo de 2050-2199 (vaya fin de semana chulo que llevo) o por supuesto el ganador Josué Expósito intratable ganador. Y es que amigos a los ajedrecistas les preocupa más el sofocante calor, mucho más que la cantidad de rollos de papel higiénico que haya en el WC. En el Internacional de julio lo volveréis a disfrutar. Os esperamos sin el sudor ese de hombre machote "Busco a Jacks" tan desagradable a veces, je, je.

dissabte, 11 de juny del 2011

Beto Moreno y Jordi Sabater tricampeones del Besòs y del Actiu.



Norberto Moreno y Jordi Sabater se han proclamado campeones del XVIIIè Torneig Social de la AAVV del Besòs 2011 y del VIIIè Torneig Actiu Sant Marti 2011 respectivamente. Vamos por partes...

El viernes por la tarde disfrutamos del clásico besosense (¿existe ésta palabra?) doce jugadores, distribuidos en dos grupos de 6. Se esperaba un vecino majete que finalmente no vino y atrasó un poco el tema, pero bueno, no passa res. En el grupo A jugaron Roger Salvo (4'5), Norberto Moreno (4), Jordi Sabater (3), Andrés Hinarejos (2'5), Ariadna Moreno (1) y David de Jesús (0) -excluyendo puntuación de los no comparecentes-. En el B, Roger Gallo (5), Luis Ródenas (4), Joan Fontanillas (3), Carlos Vigier (1'5), Jesús Ferrer (1) y Rubén Vázquez (0'5). Los 3 primeros de cada grupo jugaron una final-six acompañados de coca's cola's, música de Zucchero ("Baila Morena, under the moonlight") y pregones un poquitíííín politizados, donde se despedia nuestro Regidor del Districte Francesc Narváez. Al final Beto Moreno con (3'5 de 5) venció por desempate a Roger Gallo (3'5) y consiguió su tercer título consecutivo, algo no visto desde mis buenas épocas donde logré tres de mis cuatro títulos de carrerilla. Terceros ex-aequo quedamos Jordi Sabater y Roger Salvo con 3 puntos, pero me llevé el miau al agua debido al color, tras empatar a todo anteriormente. Es mi décimo podium en el Besòs, donde dejo mucho cariño cada año. Luis Ródenas anotó 2 puntos y sexto fue el pentacampeón Joan Fontanillas (0) que no estuvo muy afortunado en la fase final. Pronto fotos del evento y gracias a la AAVV que son gente cojonuda.

Por otro lado, ésta mañana Jordi Sabater (7 de 9 puntos) ha conseguido su tercer título del Torneig Actiu Sant Martí, facilitado por la ausencia de Molano que me ha dejado solo en el liderato. Aun así, la mañana ha tenido su pequeña emoción pues una derrota contra Carlos Santos (tercero con 6'5), ha hecho que solamente venciera por desempate a David Palau (7), finalmente brillante sub-campeón. La categoria de veteranos se decidió en un taquicárdico "match" final Ballvé-Hinarejos, que ésta vez se llevó el bueno de Antoni. Felicitats pel teu primer i merescut trofeu!!!. La sub-16 cayó del lado de Érik Pascual tras un desafortunado emparejamiento de David Poyato, que tiene que estar contento de todos modos; ya pilló trofeo el viernes tarde en el escolar que acabó con victoria de la mini-estrella David Peña Mor. Mi modesta victoria tiene un gran valor emotivo personal, pues no solamente es uno de los torneos "co-fundados" con sudor, sino que además se me entregará un trofeo que en su dia donó mi querido amigo el GM David Garcia Ilundáin al que nunca olvidaré. ¡¡¡Eres cojonudo David, te quiero muchísimo y va por tí!!!.


Clasificación final VIIIèTorneig Actiu Sant Martí 2011:


1. Jordi Sabater: 7

2. David Palau: 7

3. Carlos Santos: 6'5

4. Ismael Molano: 5'5

5. Fco. Javier Agudo: 5

6. Jaume Capella: 5

7. Xavier Valera: 4

8. Antoni Ballvé: 4 (millor +60)

9. Juan Manuel Martinez: 4

10. Érik Pascual: 4 (millor -16)

11. Josep Roca: 3'5

12. David Poyato: 3'5

13. Fernando Poyato: 3

14. Andrés Hinarejos: 3

15. Oscar Rondoni: 3

16. Joan Salgado: 3

17. Miguel Ángel Márquez: 2

18. Lidia Rondoni: 2

19. Sergi Salgado: 1

20. Victor Siles: 1

dilluns, 6 de juny del 2011

Sorteig 7ena Ronda VIII Torneig Actiu Sant Marti 2011

Aqui us deixo els matxos de la setena ronda del VIII Torneig Actiu Sant Marti 2011 de cara al dissabte a les 10h.

1. David Palau (4) - (5'5) Ismael Molano
2. Xavier Valera (4) - (5) Jordi Sabater
3. Carlos Santos (3'5) - (3) Francisco Javier Agudo
4. Jaume Capella (3) - (3) Fernando Poyato
5. Juan Manuel Martinez (3) - (3) Antoni Ballvé
6. Andrés Hinarejos (2) - (2) Érik Pascual
7. Josep Roca (1'5) - (2) Oscar Rondoni
8. Miguel Ángel Márquez (1) - (1'5) David Poyato
9. Lidia Rondoni (1) -(1) Sergi Salgado
10. Victor Siles (1) - (1) Joan Salgado

Bona sort a tothom...

dissabte, 4 de juny del 2011

VIII Torneig Actiu Sant Marti 2011: Molano y Saba se distancian.



Ismael Molano y Jordi Sabater se han distanciado con 5'5 y 5 puntos respectivamente, tras el segundo dia del campeonato. Tras ganar a "Fischer" gracias a un sacrificio espectacular de caballo, llegó la hora de enfrentarme a Molaneitor en la ronda 5. La verdad es que la Bird me dió resultado y tome una fortísima iniciativa que con buen juego me acercaba muy mucho a la victoria, pero Molaneitor soportó mi enorme presión y la del reloj y escapó con un empate que le mantiene líder. Nos lo estamos ganando. Ismael ganó a Valera (en la ronda 6) y yo a Fernando Poyato así que sigue mi "acoso" ajedrecístico al "guaperas de las discos". David Palau y Xavier Valera (foto) siguen haciendo un gran torneo a la chita callando y van terceros ex-aequo con 4 puntos. Carlos Santos se descolgó tras perder la primera del dia con el lider y solo sumó 1 punto más, aunque lidera justamente la clasificación de veteranos con 3'5 puntos. El pókemon del club, Erik Pascual se ha puesto con 2 puntos y ya está en la delantera de la sub-16. La participación hoy ha llegado a 18 jugadores que sumados a los 2 que descansaron hará un total de 20 para el último dia. Bien, bien, diversión asegurada. El sorteo de la ronda 7 (de 9), el lunes a las 19h 30' en tu blog favorito (o no).


Clasificación Provisional tras la sexta ronda:

1. Ismael Molano: 5'5 puntos

2. Jordi Sabater: 5

3. Xavier Valera: 4

4. David Palau: 4

5. Carlos Santos: 3'5 (+60)

6. Fco. Javier Agudo: 3

7. Jaume Capella: 3

8. Fernando Poyato: 3

9. Juan Manuel Martinez: 3

10. Antoni Ballvé: 3 (+60)

11. Oscar Rondoni: 2

12. Erik Pascual: 2 (-16)

13. Andrés Hinarejos: 2 (+60)

14. Josep Roca: 1'5

15. David Poyato: 1'5 (-16)

16. Miguel Ángel Márquez: 1

17. Sergi Salgado: 1

18. Joan Salgado: 1 (-16)

19. Lidia Rondoni: 1 (-16)

20. Victor Siles: 1 (-16)

divendres, 3 de juny del 2011

Sorteo de la 4a Ronda del VIII Torneig Actiu Sant Marti 2011

Tras las nuevas inscripciones de jugadores y el necesario descanso de algún otro, éste es el sorteo definitivo correspondiente a la 4a ronda del VIII Torneig Actiu Sant Marti 2011:

1. Ismael Molano (3) - (2'5) Carlos Santos
2. Jordi Sabater (2'5) - (2) Francisco Javier Agudo
3. Jaume Capella (2) - (2) David Palau
4. David Poyato (1'5) - (2) Xavier Valera
5. Fernando Poyato (1) - (1) Antoni Ballvé
6. Joan Salgado (1) - (1) Juan Manuel Martinez
7. Lidia Rondoni (0)- (0) Andrés Hinarejos
8. Oscar Rondoni (0) - (0) Erik Pascual
Descansan: Sergi Salgado (1) y Josep Roca (1'5)