divendres, 22 de maig del 2009

III Circuit Ràpid Sant Marti 2009 (5a prova): Beto nos saluda de lejos.


Tras la suspensión de la cuarta prueba, ayer se disputó la quinta prueba (de 9), del III Circuit Ràpid Sant Martí 2009, donde Beto consiguió su segunda victoria de la temporada y se marcha para siempre en la cabeza del torneo. Para colmo Fontanillas y yo (que voy segundo en la general) estábamos ocupados haciendo un importante trabajo para el club y no pudimos jugar. Esto dispara a lo Jenson Button a nuestro Beto hacia el título (sin quitar mérito, que conste). Javier Rios quedó segundo en ésta prueba y se coloca tercero en la general a un solo punto de mí, mientras que el presidente Edu Arilla escala hasta el cuarto lugar. Con el lío se me olvidó llamar a Oliver para que viniera. Mil perdones desde aquí y nos vemos el dia 16 de junio en la sexta prueba, majete. Aquí os dejo las dos clasificaciones lideradas por nuestro querido "dictador" de las rápidas:


Classificació 5a prova:

1. Beto Moreno: 7 puntos (10 general)

2. Javier Rios: 6 puntos (8)

3. Eduardo Arilla: 4'5 puntos (6)

4. Roger ¿Federer?: 4 puntos (5)

5. Joaquim Pujal: 3 puntos (4)

6. Jesus Ferrer: 2 puntos (3)

7. Fernando Poyato: 1'5 puntos (2)

8. Raul Dordal: 0 puntos (1)


Classificació general provisional:

1. Norberto Moreno: 36 puntos (4 pruebas)

2. Jordi Sabater: 19 puntos (3)

3. Javier Rios: 18 puntos (4)

4. Eduardo Arilla: 11 punts (2)

5. Oliver Estevez: 11 puntos (3)

6. Joan Fontanillas: 10 puntos (1)

7. Fernando Poyato: 9 puntos (4)

8. Ricard Llerins: 8 puntos (1)

9. Carles Godesard: 6 puntos (1)

10. Javier Carmona: 5 puntos (1)

11. Roger ¿Federer?: 5 puntos (1)

12. Pere Climent: 5 puntos (2)

13. Joaquim Pujal: 4 punts (1)

14. Jesús Ferrer: 3 punts (2)

15. Ariadna Moreno: 2 punts (1)

16. Raul Dordal: 1 punto (1)

17. Joan Guinjoan: 0 puntos (2)

dimecres, 20 de maig del 2009

Silvia Folch guanya la segona edició del Torneig Femení Sant Martí




Silvia Folch s'ha proclamat guanyadora del II Torneig Femení Sant Martí 2009, després de patir la persecució d' Elisabeth Riera i de Diana López tot el matí de dissabte passat. Vull disculpar-me pel retard en fer la crónica, ultimament no tinc tant fàcil "salir al ruedo". Però anem a pams. Ronda 5: En una partida durísima Diana guanya a Silvia amb un atac irresistible i eixuga el punt de ventatge que tenía la colonera amb diverses adversàries. Elisabeth es menja els peons d'Eneida fins anotar-se el punt i afegir-se a les co-líders. Interessants alternatives en el duel bielorus-ucraïnès, on Vitalia fa palesa la seva major experiència contra Katerina. Andrea avança massa els peons de l'enroc, cosa que aprofita Edith per fer mat amb la terrible combinació cavall+ dama. Ariadna passa a un final teòric de torres contra Rosa, que és capaç de soportar la pressió d'un públic enfervoritzat i aconsegueix unes meritòries taules en el seu primer torneig.


Ronda 6: Diana i Elisabeth enganxen a l'obertura a Edith i Katerina. Silvia sacrifica un cavall en una bonica combinació per derrotar a l'Ariadna. Em giro i de sobte l'Eneida, com per art de màgia (¡Impacto total!) a fet desaparèixer totes les peces de Paula, que tot i això, está fent un molt bon paper. Vitalia imposa una forta pressió sobre Andrea que aguanta força bé quasi fins el final. Rosa fa quelcom contra Alejandra, però finalment capitula.



Ronda 7 (fi de torneig): Silvia (5), Elisabeth (5) i Ariadna gunayen sense problemes a Paula, Andrea i Katerina que han demostrat ser unes futures campiones. Eneida completa a favor seu una gran matinal al vèncer a Rosa. Vitalia també guanya a Edith. En la darrera partida del torneig s'enfronten Alejandra (4) i Diana (5), que els ha tocat un emparellament més dur per cloure el torneig (teòricament, mala sort), però ens han fet vibrar amb un "finish" brutal. Alternant grans jugades amb algún error fruit dels nervis i el poc temps, ambdues jugadores ens van oferir un emocionant espectacles que va derivar en una doble caiguda de bandera. Diana de guanyar la partida hagués acabat segona i Alejandra en el top five. Així vam gaudir tots plegats de dos dies fantástics on es va veure bon joc i alguna que d'altre emoció taquicàrdica. Hem organitzat el torneig amb molt d'afecte i esperem que l'any que vé repetiu (cada any tenim roses per a totes). Si encara no teniu les fotos del torneig, podeu entrar a la web del Sant Martí http://www.cesantmarti.com/ i al enllaç de l'article del campionat les podreu copiar. Si ho preferiu contacteu amb mi per e-mail: sabatoliwwc@hotmail.com i us les pasaré.

Classificació final:
1. Silvia Folch: 6 punts
2. Elisabeth Riera: 6 punts.
3. Diana López: 5'5 punts.
4. Vitalia Tolkachova: 5 punts.
5. Eneida López: 5 punts.
6. Alejandra Porras: 4'5 punts.
7. Ariadna Moreno: 2'5 punts.
8. Katerina Klimava: 2 punts.
9. Paula Bello: 2 punts.
10. Edith Giménez: 2 punts.
11. Andrea Tusset: 1 punt.
12. Rosa Fernández: 0'5 punts.

dimarts, 12 de maig del 2009

Silvia Folch lidera el II Torneig Actiu Femení Sant Martí 2009


Aquest dissabte s'han disputat les primeres 4 rondes ( de 7) del II Torneig Actiu Femení Sant Martí 2009. La líder provisional es la colonera Silvia Folch amb 4 punts de 4 partides fent servir un joc molt sólid i un cálcul precís. Com a árbitre-organitzador he pogut gaudir de totes les partides i crec que fins ara han estat molt apassionants i de qualitat. Per altra banda es per nosaltres un plaer que aquest torneig es desenvolupi de manera tant agradable. Impera el bon rotllo i la sana competició, encara que les nostres jugadores no van gaire bé (je, je). Aquí teniu la classificació provisional i l'emparellament de la cinquena ronda:


Classificació provisional:

1. Silvia Folch (Ateneu Colón): 4 punts

2. Elisabeth Riera (Cirera): 3 punts.

3. Diana López (Esparraguera): 3 punts.

4. Eneida López (El Prat): 3 punts.

5. Vitalia Tolkachova (Masnou): 2 punts.

6. Katerina Klimava (Sant Adrià): 2 punts.

7. Alejandra Porras (Sabadell): 2 punts.

8. Paula Bello (Sant Martí): 2 punts.

9. Ariadna Moreno (Sant Martí): 1 punt.

10. Edith Giménez (Sant Martí): 1 punt.

11. Andrea Tusset (Comtal): 1 punt.

12. Rosa Fernández (Sant Martí): 0 punts.


Emparellament ronda 5:

1. Silvia- Diana

2. Eneida- Elisabeth

3. Katerina- Vitalia

4. Alejandra- Paula

5. Edith- Andrea

6. Ariadna- Rosa

divendres, 8 de maig del 2009

El semáforo de abril



Aquí tenéis el semáforo del pasado mes de abril, a ver qué os parece.




Rojo: La violencia de Pepe. Es una vergüenza que gentuza de ésta siga en los campos de fútbol dándo patadas, puñetazos y todo lo que quieran con barra libre de la federación, que le ha puesto 10 partiditos de suspensión y hasta pronto. La saña con la que encastaba la cara de un rival mientras le clavaba la rodilla, raya el neo-nazismo. Pero aún más triste és ver a su entrenador Juande Ramos justificar semejante barbarie o a su club (R. Madrid) ir al comité de apelación, por no hablar que no habra sanción interna, claro. Los niños ven todo esto y ya es hora de que alguien sancione a ésta escoria humana de por vida.




Ambar: La reacción perica. El Espanyol pasa del rojo al ambar, gracias a la garra y el buen trabajo del cuerpo deportivo, que por fin consigue resultados que le acercan a la salvación. Aún queda no confiarse y habrá final feliz.






Verde: Fontanillas superstar. Una ronda antes del final y dando mate como los grandes, Joanet se ha proclamado brillante vencedor del XL Torneig Social Ateneu Colón 2009. Joan ya lleva una temporada y media de ensueño que le encumbra cerca de las estrellas. El pódium lo completarán Jorge Albert y un recuperado Jordi Sabater. Pronto un análisis de los jugadores uno a uno, en éste interesante torneo.

divendres, 1 de maig del 2009

Joan Fontanillas cerca de las estrellas


En primer lugar daros las gracias por vuestra paciencia en la espera y por vuestro apoyo moral en éstos dias que estoy pasando. Bueno al artículo vamos. Tras la victoria de "Joanet" contra otro crack como Carles Godesard en la 6a ronda del XL Torneig Social Ateneu Colón 2009, parece que nuestro querido Catulo está muy cerca de conseguir su segunda corona colonera. ¡¡¡ Y consecutiva!!!. Lidera con 1'5 puntos más que Jorge Albert a falta de 2 rondas y parece que mañana coronará la proeza si "amazing" Valera no se lo impide. Por mi parte yo voy ganando partidas y ya soy candidato al pódium, aunque queda mucho trabajo por hacer. Por cierto quiero felicitar a Pere Climent (Climent Perfecto) porque disfruté mucho de nuestra partida del sábado pasado. La próxima crónica ya será más amplia y podré estar un poquito más por vosotros. Se acerca la visita número 10.000 y pienso hacer un super-concurso con ricos premios a vuestra fidelidad. Porque yo lo valgo, je, je, y vosotros también.